Акушер-гінеколог, має першу категорію, займається лікуванням патологій шийки матки, а також жіночого безпліддя. В роботі використовує інноваційне обладнання, що допомагає проводити різні процедури максимально ефективно і без виникнення побічних ефектів.
Лариса Василівна спеціалізується на лікуванні захворювань гінекологічного профілю і проведенні доплерометріі судинних середовищ плодово-плацентарного комплексу, ультразвукового дослідження в повному обсязі, скринінг дослідження в перинатології і т.д.
Мажуга Світлана має індивідуальний підхід до вирішення проблем жінок з метою підготовки та здійснення дітородної функції у всіх вікових періодах. Проводить лікування захворювань, які передаються статевих шляхом, шийки матки, запальних захворювань жіночих статевих органів, ендокринної гінекології та ін.
Дитячий гінеколог, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії, професійна спеціалізація - лікування патологій статевих органів у дівчаток і підлітків, лікування запальних захворювань, порушень гормонального походження репродуктивних органів (включаючи пізніше настання менструацій, відсутність менструацій і ін.).
Лікар гінеколог, працює з дітьми, проводить консультативний прийом, а також УЗД для виявлення різних патологій, що дозволяє ефективно лікувати кісту яєчника, молочницю, вагініт, оофорит і т.д.
Доктор спеціалізується на онкогінекології. Автор і співавтор 40 наукових робіт в Україні і за кордоном, 3-х патентів на корисну модель. Також, має представлену в друк монографію «Патогенетичне обгрунтування гормонотерапії злоякісних пухлин яєчника»