Олексій Миколайович проводить огляд пацієнтів, займається видаленням пухлини матки і яєчників, проводить пластичні операції (при опущенні піхви і піхви і випадання матки), лапороскопічні операції і т.д.
Лікар займається лікуванням та профілактикою молочниці, порушень менструального циклу, аднекситу, гіперплазії ендометрію, ендометріозу. Проводить лікування захворювань, що передаються статевим шляхом, дисфункції яєчників.
Тетяна Миколаївна допомагає жінкам в ситуаціях, пов'язаних з патологічними змінами в роботі і структурі репродуктивних органів, здійснюючи діагностику і відповідну терапію.
Лілія Рузаковна лікар-гінеколог з великим досвідом роботи, вона виконує такі процедури, як кольпоскопія, вакуум-аспірація, медикаментозне переривання вагітності, діагностичне вишкрібання порожнини матки, офісну гістероскопію і малі гінекологічні операції.
Головний лікар медичного центру "Мед-Атлант", є кваліфікованим гінекологом і фахівцем, Здійснює консультативний прийом, діагностику та спостереження вагітності, організує та проводить диспансеризацію гінекологічних хворих.
Лікар акушер-гінеколог, дерматовенеролог, гінеколог другої кваліфікаційної категорії Леонтьєва Юлія Володимирівна має значний досвід роботи. Проводить консультативні прийоми, процедури в області естетичної гінекології та антіейдж медицини
Лікар гінеколог-хірург, репродуктолог-ендокринолог, к.м.н. Займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань органів малого таза і захворювань, пов'язаних з порушеннями циклу. Робота лікаря також спрямована на виявлення та лікування проблем, пов'язаних з безпліддям, діагностику та лікування ендокринних проблем
Тетяна Володимирівна проводить обстеження та лікування гінекологічних захворювань, включаючи захворювання шийки матки. Виконує кольпоскопію, радіохвильову каутеризацію патологій шийки матки, ультразвукову.
діагностику гінекологічної патології.
Дмитро Миколайович – лікар гінеколог вищої єптегорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічної патології, веденні вагітності. Проводить гістероскопію, діагностичне вишкрібання, оперативне лікування: аднексектомії, резекції яєчників, гістероектомії, консервативної міомектомії та ін.