Олена Марківна акушер-гінеколог вищої категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань у жінок, інфекційних та неінфекційних захворювань статевих органів у жінок, патологій шийки матки. Також лікар консультує щодо планування вагітності та веде вагітність, у тому числі з високим перинатальним ризиком
Лікар-хірург, акушер-гінеколог, кандидат медичних наук. Успішно проводить лікування жіночих хвороб, усуває такі проблеми як ерозія шийки матки, жіноче безпліддя, дисплазія шийки матки та ін.
Лікар спеціалізується на оперативному лікуванні онкологічних захворювань в гінекології. Виконує всі види гінекологічних онкологічних операцій при абдомінальних і вагінальних підходах, включаючи лапароскопічну хірургію і операції за допомогою роботизованої хірургії. Проводить операції на матці, гістеректомію, біопсію, урогінекологічні операції, кесарів розтин
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить УЗД (ультразвукове дослідження), кольпоскопію, лікування запальних захворювань, профілактику і лікування патології шийки матки, ведення спостереження вагітності. Веде пологи і післяпологовий період, у тому числі і у пацієнток з акушерською та екстрагенітальною патологією
Спеціаліст вищої кваліфікації, в коло професійних інтересів якого входить діагностика і лікування захворювань гінекологічного профілю у дітей і підлітків, таких як: порушення менструального циклу, кістозні зміни придатків, дистрофії вульви, інфекції сечовивідних шляхів, травми зовнішніх статевих органів та інші захворювання в області гінекології. Є автором збірки статей «Сучасні методи діагностики та лікування захворювань щитовидної залози»
Висококваліфікований фахівець в сфері проведення та організації різних заходів, так чи інакше пов'язаних з вагітністю, а також пошуком і лікуванням захворювань в області гінекології. Одним з переваг Наталії Петрівни можна вважати і те, що вона володіє методиками ультразвукової діагностики
Доктор спеціалізується на акушерстві, гінекології, онкогінекології, УЗД-діагностики, психології. Займається лікуванням таких захворювань, як: безпліддя, ендокринні порушення, ендометріоз, лейоміома матки, пухлиноподібні яєчники, захворювання шийки матки
Сергій Васильович проводить широкий спектр операцій та маніпуляцій у гінекології. Виконує міомектомію лапароскопічним методом, надпіхвову ампутацію матки, гістерорезектоскопію, лапароскопічне видалення кісти яєчника, поліпектомію та ін.
Веде прийом як акушер-гінеколог, репродуктолог. Є засновником Genesis Dnepr, а також керівником центру. Займається проблемами по загальній гінекології, андрології, допоміжним репродуктивним технологіям. Проводить ЕКО, інсемінацію, лікує різнівиди жіночого/чоловічого безпліддя.
Завідуюча жіночою консультацією, має великий досвід в діагностиці та лікуванні запальних і інфекційних захворювань жіночих статевих органів, захворювань шийки матки, ендокринних порушень у жінок. Спеціалізується також на веденні жінок з невиношуванням вагітності, безпліддям. Консультує зі спостереження вагітності.