Доктор Чернуха Л.С. здійснює терапію патологічних, вікових та дисгормональних порушень в роботі органів репродукції у жінок. Людмила Сергіївна володіє методикою радіохвильового лікування шийки матки, проводить прицільну біопсію, кольпоскопічний огляд, УЗД малого таза
Костянтин Анатолійович займається проведенням терапевтичних заходів щодо патологій репродуктивної жіночої системи, включаючи лікування з використанням методу кріодеструкції, радіохвильового методу і інших методів при таких патологіях, як дисплазія, ерозія шийки матки, кондиломи піхви
Гінеколог, репродуктолог, фахівець в таких напрямках, як оперативна і малоінвазивна гінекологія. Досконало володіє кріодеструктивним методом лікування патологій шийки матки, лазерною вапоризацією ділянок ураження шийки матки, проводить гінекологічний масаж, медикаментозне переривання вагітності та ін.
Спеціалізується на лікуванні репродуктивної сфери у жінок. Виявляє кандидоз, трихомоніаз, ерозію шийки матки, дисплазію, вульвіт, вульвовагініт, вагініт, мікоплазмоз та інші хвороби.
Лікар-гінеколог займається лікуванням дисгормонального стану у жінок та дівчат. Спеціаліст проводить консультації з планування сім'ї, спеціалізується на підготовці до пологів жінок, корекції патологічних станів вагітності, комплексного ведення вагітності тощо.
Тетяна Володимирівна — досвідчений лікар-гінеколог, який веде консультації з захворювань шийки матки, проводить діагностику і розробляє лікування гінекологічних інфекцій (ІПСШ), запальних процесів, ендометріозу і жіночого безпліддя. Підбирає індивідуальну контрацепцію і веде вагітність.
Лікар-гінеколог, УЗД-фахівець. Консультує пацієнтів з питань акушерства та гінекології. Займається підготовкою та веденням вагітності, пологів та післяпологового періоду. Проводить діагностику і лікування порушень менструального циклу. Виконує кольпоскопію, скринінг раку шийки матки, біопсію шийки матки, пайпель-біопсію ендометрія матки і ін.