Спеціалізується на лікуванні репродуктивної сфери у жінок. Виявляє кандидоз, трихомоніаз, ерозію шийки матки, дисплазію, вульвіт, вульвовагініт, вагініт, мікоплазмоз та інші хвороби.
Лікар-гінеколог займається лікуванням дисгормонального стану у жінок та дівчат. Спеціаліст проводить консультації з планування сім'ї, спеціалізується на підготовці до пологів жінок, корекції патологічних станів вагітності, комплексного ведення вагітності тощо.
Тетяна Володимирівна — досвідчений лікар-гінеколог, який веде консультації з захворювань шийки матки, проводить діагностику і розробляє лікування гінекологічних інфекцій (ІПСШ), запальних процесів, ендометріозу і жіночого безпліддя. Підбирає індивідуальну контрацепцію і веде вагітність.
Лікар-гінеколог, УЗД-фахівець. Консультує пацієнтів з питань акушерства та гінекології. Займається підготовкою та веденням вагітності, пологів та післяпологового періоду. Проводить діагностику і лікування порушень менструального циклу. Виконує кольпоскопію, скринінг раку шийки матки, біопсію шийки матки, пайпель-біопсію ендометрія матки і ін.
Тетяна Олександрівна – лікар акушер-гінеколог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних патологій.
Надає повний комплекс послуг гінекологічного спектру. Проводить кольпоскопію, консультації гінеколога щодо спостереження вагітних, УЗД органів малого тазу (трансабдомінальний, трансвагінальний), УЗ доплерометрію артерій пуповини плода.
Акушер-гінеколог, УЗД фахівець. Є кваліфікованим фахівцем з лікування безпліддя. Проводить штучну внутрішньоматкову інсемінацію, перевіряє прохідність маткових труб з контролем УЗД (метросальпінгографію). Також займається лікуванням кондилом вульви, промежини і піхви, хвороб органів малого тазу (запальної природи), ерозії шийки матки. Основна спеціалізація: УЗД вагітним всіх термінів (скринінги).
Ірина Василівна лікує статеві інфекції, патології матки і яєчників, підбирає контрацептиви і веде вагітних. Проводить діагностику гінекологічних захворювань (УЗД, кольпоскопія, забір матеріалу для лабораторних досліджень).
Тетяна Віталіївна - дипломований лікар-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, її основними напрямками роботи є лікування запальних захворювань жіночої статевої системи, корекція гормональних порушень, проведення кольпоскопії і ультразвукової діагностики органів малого таза. Доктор активно відвідує наукові конференції, семінари та майстер-класи, підвищуючи свій професійний рівень.
Лікар акушер-гінеколог, спеціаліст з УЗ-діагностики в перинатології, гінекології. Пріоритетні напрямки роботи - ведення вагітності, УЗД в акушерстві та гінекології, діагностика та лікування гормональних порушень, діагностика і лікування запальних захворювань органів малого таза і захворювань, що передаються статевим шляхом, діагностика та лікування патології шийки матки.