Лікар володіє фундаментальними знаннями і широким професійним кругозором в гінекології. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних, гормональних, обмінних захворювань жіночої репродуктивної системи, виявленні причин жіночого безпліддя. Проводить ретельне обстеження і підготовку до запланованої вагітності, консультує з питань контрацепції
Професійні інтереси - застосування радіочастотної, електрорадіохвильової коагуляції з метою лікування патологій шийки матки, проведення відеокольпоскопії, індивідуальний підбір контрацептивів, проведення ультразвукових досліджень по гінекологічному профілю.
Доктор медичних наук, дитячий, підлітковий і дорослий лікар-гінеколог, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, професійна спеціалізація - ендокринологічні порушення в репродуктивній сфері, захворювань шийки матки, репродуктивні технології.
Доктор Мехедко є досвідченим акушером-гінекологом, практикуючим озонотерапевтом. Авторству Віктора Володимировича належить більше 50 опублікованих наукових робіт, а також патентні права на 5 винаходів в медицині.
Ірина Юріївна проводить лікування захворювань, що передаються статевим шляхом, патологій ендокринної гінекології, шийки матки. Займається виявленням причин безпліддя, його лікуванням, терапією порушень менструального циклу. Веде вагітність і післяпологове спостереження.
Займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Проводить такі процедури, як кольпоскопія, кріотерапія, діатермоконізація шийки матки, діагностичні вискоблювання, біопсія шийки матки, вакуум-аспірація тощо.
У сферу професійних інтересів Ірини Анатоліївни входить діагностування і подальше лікування (консервативне) хвороб гінекологічного профілю: запальних інфекцій, ерозії шийки матки, ендометріозу. Також вона діагностує доброякісні утворення, позаматкову вагітність, безпліддя.
Світлана Федорівна спеціалізується на: ведення вагітності з обмінної картою, УЗД супроводі до пологів. Лікар займається лікуванням генітальних інфекцій, патологій шийки матки, запальних процесів, гормональних порушень і невиношування вагітності. Виконує діагностику доброякісних новоутворень яєчників і матки, підбирає метод контрацепції, встановлює і знімає ВМС.
Лікар акушер-гінеколог, спеціаліст з ендоскопічної хірургії та терапії жіночого безпліддя, займається терапією гормональних і запальних патологій жіночих репродуктивних органів.
Наталія Юріївна лікар гінеколог-ендокринолог, займається лікуванням захворювань порушень менструального циклу, гнійно-запальних захворювань органів малого тазу, безпліддя, доброякісних новоутворень яєчників, міоми матки, ендометроіоза. Лікар має вищу кваліфікаційну категорію.