Лікар гінеколог-хірург, репродуктолог-ендокринолог, к.м.н. Займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань органів малого таза і захворювань, пов'язаних з порушеннями циклу. Робота лікаря також спрямована на виявлення та лікування проблем, пов'язаних з безпліддям, діагностику та лікування ендокринних проблем
Тетяна Володимирівна проводить обстеження та лікування гінекологічних захворювань, включаючи захворювання шийки матки. Виконує кольпоскопію, радіохвильову каутеризацію патологій шийки матки, ультразвукову.
діагностику гінекологічної патології.
Дмитро Миколайович – лікар гінеколог вищої єптегорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічної патології, веденні вагітності. Проводить гістероскопію, діагностичне вишкрібання, оперативне лікування: аднексектомії, резекції яєчників, гістероектомії, консервативної міомектомії та ін.
Андрій Георгійович спеціалізується на лікуванні гінекологічних захворювань, проводить ультразвукову діагностику, терапію репродуктивної функції у жінок і т.д.
Акушер-гінеколог першої категорії, учасник миротворчої гуманітарної місії ООН, працював і викладав в госпіталях Лівії, Східного Тимору, займається веденням нормальної і патологічної вагітності, оперативними гінекологічними втручаннями, діагностикою УЗД в гінекології.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, головний лікар медичного центру "Вемар" з 2005 р. Проводить кольпоскопію, апаратне лікування захворювань шийки матки, УЗД органів малого таза.
Лікар Богомол є кваліфікованим фахівцем з гінекології, УЗ-діагностики. Наталія Юріївна Богомол веде жінок, які виношують дитину, вона проводить малі інвазивні втручання по гінекологічному профілі, вона займається лікуванням гіперпластичних процесів тканин ендометрію, різних порушень менструального циклу. У діагностичних цілях Наталія Юріївна проводить кольпоскопію, гістероскопію, УЗ-дослідження.
Лівія Георгіївна лікар акушер – гінеколог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шийки матки, лікуванні запальних процесів, порушень менструального циклу, ведення вагітності, лікування безплідності, лікування клімактеричних розладів, гормональних порушень. Також лікар проводить УЗД.