Займається лікуванням різних захворювань, а також патологій статевої системи у чоловіків: циститу, уретриту, орхіту, фімозу, простатиту, пієлонефриту. Також спеціалізується на медичному вирішенні проблем по андрології (андропаузи, чоловічого безпліддя, раку простати, еректильної дисфункції).
Лікар-ендокринолог, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ендокринної системи. Проводить консультації пацієнтів із патологіями щитоподібної залози, цукровим діабетом, остеопорозом, захворюваннями наднирників та іншими гормональними порушеннями, застосовуючи сучасний і доказовий підхід.
Юлія Федорівна – лікар ендокринолог вищої категорії. Займається діагностикою та лікуванням цукрового діабету та його ускладнень, тиреотоксикозу, гіпотиреозу, токсичного зоба, хвороби Іценка-Кушинга, синдрому Штейна-Левенталя, ендокринну безплідність у чоловіків та жінок, порушення менструального циклу та інші захворювання ендокринної системи.
Марина Юріївна - досвідчений лікар-дієтолог, який працює з самими різними формами ожиріння і розробляє індивідуальні програми харчування, коригує баланс мікроелементів для всіх, хто потребує спеціалізованого підходу в харчуванні: вагітних і годуючих жінок, літніх людей і спортсменів.
Людмила Володимирівна спеціалізується на лікуванні захворювань щитовидної залози, цукрового діабету 1,2 типу. Займається лікуванням мікросудинних і макро судинних ускладнень, полінейропатії. Веде пацієнтів з метаболічним синдромом. Консультує вагітних жінок із захворюваннями щитовидної залози та цукровим діабетом. Займається питаннями гінекологічної ендокринопатії
Хірург-ендокринолог навчався в клініці Сан Ремон міста Санс у Франції у професора ендокринної хірургії Крістіана Лялюе. Після навчання перший в Києві почав практикувати нову методику оперування щитовидної залози по Кохеру, яка в даний момент вважається «золотим стандартом» в ендокринній хірургії. Першим в Київській обласній клінічній лікарні почав виконувати операції на щитовидній залозі з приводу зоба і раку
Ендокринолог Комісаренко Ю.І. є заслуженим лікарем України, лауреатом премій АМН України, професором кафедри ендокринології, автором і співавтором понад 250 наукових робіт, включаючи 7 підручників з ендокринології. Сфера професійних інтересів Юлії Ігорівни - поліендокриннf патологія, метаболічний синдром, порушення щитовидної/паращитовидной залоз, кори надниркових залоз, а також діабет
Лікар-ендокринолог, дієтолог. Займається діагностикою та лікуванням ендокринних захворювань, корекцією маси тіла. Розробляє авторські програми з корекції і закріплення ідеальної маси тіла.
Сфера професійної діяльності - терапія порушень вуглеводного обміну, діабету, патологій щитовидної залози, корекція порушень обміну речовин, надмірної ваги, метаболічного синдрому, патологій надниркових залоз. Ведення вагітних при наявності ендокринної патології або її виявленні під час вагітності, ведення періоду лактації.
Лікар-ендокринолог. Проводить консультативний прийом, складає індивідуальну схему лікування, веде пацієнтів з хронічною патологією, оцінює результати УЗ-діагностики, МРТ, гормональних показників. Лікує такі захворювання, як: ожиріння, цукровий діабет, гіпотеріоз, гіперандрогенію, захворювання наднирників.