Чому я працюю лікарем? Лікар — одна з найважливіших професій. Мені дуже подобається, що я відіграю важливу роль у збереженні та покращенні здоров'я людей, і цей вклад є значним і цінним для суспільства.
Лікар-терапевт-ендокринолог вищої кваліфікаційної категорії з практичним досвідом більше 40 років. Надає кваліфіковану допомогу при захворюваннях ендокринної системи.
Василь Романович здійснює консультаційне і хірургічне лікування патологій щитовидної залози і органів черевної порожнини при вузлових, онкологічних і аутоімунних захворюваннях щитовидної залози, а також біопсію щитовидної залози, для чого проводить контроль за допомогою УЗД.
Ендокринолог вищої категорії, здійснює терапевтичне лікування патологій ендокринної системи: аденоми щитовидної залози, ожиріння, тиреоїдиту, цукрового діабету, нетоксичного зобу та ін.
Майя Дмитрівна проводить лікування, діагностику пацієнтів із захворюваннями ендокринної системи. Лікар лікує захворювання статевої системи, щитовидної залози, генетичні захворювання, порушення обміну речовин, патологія росту.
Ольга Григорівна спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні патологій ендокринної системи, у тому числі цукрового діабету, хвороб щитовидної залози та надниркових залоз. Також лікар компетентна у діагностиці та лікуванні порушень менструального циклу
Ендокринолог (вища категорія), є кандидатом медичних наук. Займає посаду завідувача відділенням ендокринології при НАМНУ. Займається лікуванням цукрового діабету, ожиріння, а також патологій щитовидної залози.