Юлія Валентинівна надає лікарську допомогу пацієнтам з ендокринними патологіями. Проводить терапію захворювань щитовидної залози, серцево-судинної патології. Забезпечує супровід пацієнтів з вторинними артеріальними гіпертензіями
Людмила Іванівна національний експерт по грудному вигодовуванню. Діагностує і лікує захворювання в області ендокринної гінекології, порушення функцій лактації, екстрагенітальні патології вагітних. Також проводить консультації з грудного вигодовування.
Ендокринолог вищої категорії, займається веденням, корекцією і лікуванням метаболічних порушень, захворювань гормонального спектра, таких як цукровий діабет, остеопороз, гіпер- і гіпотиреоз.
Лікар надає всебічну медичну допомогу при ендокринологічних захворюваннях (патології щитовидної залози, надмірна вага, проблеми з функцією надниркових залоз, розлади гіпоталамічного і метаболічного патогенезу та ін.).
Лікар-ендокринолог вищої категорії з понад 32-річним досвідом. Спеціалізується на лікуванні ендокринної патології, з особливою увагою до профілактики діабетичної стопи, корекції метаболічних порушень, пов’язаних із надлишковою вагою, а також діагностики та терапії остеопенії, остеопорозу ендокринного генезу та захворювань щитоподібної залози.
Лікар-ендокринолог з великим стажем діяльності в цій сфері. Проводить консультативні прийоми, лабораторну та інструментальну діагностику, призначає схему лікування виходячи з кожного індивідуального випадку. Лікує захворювання щитовидної залози, в тому числі цукровий діабет
Дмитро Євгенович лікар-ендокринолог, к.м.н., лікує ендокринні захворювання, порушення обміну речовин, захворювання пацієнтів, які перенесли радіаційний вплив і багато іншого.