Наталія Іванівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ендокринної системи. Займається лікуванням цукрового діабету 1 і 2 типу, аутоімунного тиреоїдиту, гіпотиреозу, дифузного зобу, тиреотоксикозу, гипоталамічного синдрому, ожиріння
Наталя Олексіївна приймає пацієнтів з патологіями щитовидної залози, цукровим діабетом, остеопорозом, захворюваннями наднирників та іншими хворобами ендокринної системи. Крім того, доктор консультує і надає допомогу вагітним пацієнткам з ендокринними порушеннями. Веде прийом пацієнтів з 18 років
Ендокринолог вищої категорії, головний напрямок роботи - нові технології та методи в лікуванні і контролі всіх видів цукрового діабету, в т. ч. з використанням інсулінових помп, ведення вагітності при діабеті.
Олена Миколаївна спеціалізується на лікуванні патологій щитовидної, паращитовидної залоз, гіпофізу, наднирників. Надає всебічну ендокринологічну медичну допомогу при цукровому діабеті 1, 2 ступеня, його ускладненнях.
Лікар ендокринолог вищої категорії, напрямок діяльності якого полягає в діагностиці і лікуванні ендокринних захворювань у дорослих: цукровий діабет, ожиріння, гіпертиреоз, гіпотиреоз, нецукровий діабет, нефрогенний нецукровий діабет та ін.
Лікар-подолог, ендокринолог, спеціалізується на медичному апаратному педикюрі з використанням лез, догляду за діабетичною стопою, складних випадках вростання нігтьової пластини, видаленні мозолів різної складності і підошовних бородавок
Галина Олександрівна є висококласним фахівцем з питань діагностики та лікування захворювань, пов'язаних з порушенням обміну речовин, таких як: цукровий діабет, метаболічний синдром, ожиріння і. т. д. Також варто відзначити, що даний лікар крім величезної кількості лікувальних маніпуляцій проводить спільне ведення пацієнтів з іншими вузьконаправленими фахівцями
Займається процесами комплексного лікування різних захворювань по ендокринології: хвороби щитовидної залози, цукровий діабет, гіперпролактинемія. Також виявляє ці захворювання у майбутніх мам і тих, хто збирається планувати вагітність.
Лікар проводить діагностику і лікування захворювань ендокринної системи, захворювань щитовидної залози, паращитовидної залози, спостереження після операцій на щитовидній залозі, проводить консультації щодо необхідності оперативного втручання, консультації при підготовці до оперативних втручань.