Доктор Герасько О.В. займається терапією порушень і патологій ендокринологічного профілю, діагностикою і корекцією бронхолегеневих запальних процесів, гострих і затяжних порушення і патологічних процесів в органах шлунково-кишкового тракту.
Лідія Олександрівна лікар проводить процедури дослідження щитовидної, підшлункової залози, гіпофізу, гіпоталамусу тощо. Лікує такі захворювання: цукровий та нецукровий діабет, хвороба Іценко – Кушинга.
Кваліфікований лікар в області ендокринології та дієтології. Основними напрямками в роботі даного фахівця є діагностика і лікування захворювань щитовидної залози, цукрового діабету та корекція гормонального фону у підлітків.
Марія Сергіївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ендокринної системи. Займається лікуванням цукрового і нецукрового діабету, тиреотоксикозу, гіпотиреозу, гіперінсулінізму, гіпогонадизму і ін. Виконує установку інсулінових помп та систем постійного моніторингу глюкози.
Ендокринолог, кандидат медичних наук. Займається лікуванням комплексу патологій ендокринної системи. Проводить процедури - опплерометрію судин, дослідження чутливості нижніх кінцівок (всі види), нейрометрію.
Лікар спеціалізується на лікуванні порушень у функціонуванні ендокринних залоз. Галина Сергіївна надає допомогу пацієнтам з гострою ендокринною недостатністю, цукровим діабетом, проблемами в роботі щитовидної залози, підбирає замісний терапевтичний курс при хронічному гормональному дисбалансі, патологічних в процесах в надниркових залозах.