Сонолог з 16-річним стажем роботи. У спеціалізацію Наталії Вікторівни входить проведення ультразвукових досліджень, використовуючи сучасне діагностичне обладнання. Компетентна в дослідженні органів черевної порожнини, серця, внебрюшінного простору, щитовидки, молочних залоз і інших органів.
Лікар ультразвукової діагностики спеціалізується на дослідженні судин головного мозку, шиї, нижніх кінцівок, органів черевної порожнини, залоз, суглобів та ін. Має великий досвід роботи в медицині і роботі з пацієнтами
Дитячий лікар УЗД, має першу лікарську категорію, область професійної діяльності включає - ультразвуковий скринінг стану роботи органів і систем дитини, залоз, що виробляють гормони (щитовидна, вилочкова і ін.), нейросонографію.
Лікар ультразвукової діагностики першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на дитячій ультразвуковій діагностиці. Має значний досвід використання ультразвукової діагностики в умовах інтенсивної терапії у дітей на базі міського дитячого відділення реанімації. Постійно проходить підвищення кваліфікації на онлайн платформах зарубіжних спільнот ультразвукової діагностики