Лікар спеціалізується на урології. Проводить консультативний прийом, огляд, УЗД-діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології урологічного профілю такі, як: уретрит, пієлонефрит, цистит, хламідіоз, кандидоз
Спеціаліст з великим досвідом діагностики різних захворювань. Проводить УЗД області черевної порожнини, УЗД підшлункової залози, УЗД молочних залоз, УЗД жовчного міхура, УЗД щитовидної залози, УЗД органів малого тазу, скрининги по вагітності.
Доктор проводить ультразвукові дослідження внутрішніх органів і систем, доплерографію. Дає експертну оцінку результатів УЗ-діагностики. Працює на сучасному обладнанні, що забезпечує точну постановку діагнозу. Веде прийом дорослих і дітей
Марія Михайлівна виконує ультразвукове дослідження серця, щитоподібної залози, нирок, органів черевної порожнини, передміхурової залози, сечового міхура, судин нижніх кінцівок на наявність/відсутність тромбозу. Лікар постійно навчається та підвищує свій рівень знань.
Лікар ультразвукової діагностики спеціалізується на проведенні УЗД органів малого таза (абдомінального і трансвагінального), черевної порожнини, нирок і надниркових залоз, простати з абдомінальним доступом, щитовидної залози, а також дуплексного сканування судин нижніх кінцівок, шиї, черевної аорти та її гілок
Дмитрієва Ольга Валеріївна — лікар функціональної діагностики вищої категорії. Володіє методиками обстеження всіх внутрішньо і поверхнево розташованих органів, дослідженням судин кровопостачання головного мозку