Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Уролог, Хірург Кутовий Максим Олександрович на Doc.ua
Максим Олександрович є кваліфікованим хірургом, урологом і трансплантологом. Проводить лапароскопічні та відкриті хірургічні втручання при грижах, жовчнокам'яній хворобі, апендициті, кістах і пухлинах нирок, нефроптоз і ін.
Лікар Онколог, Уролог Поліон Микита Юрійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на онкології та урології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: рак нирки, рак яєчка, пієлонефрит, цистит, простатит, хронічний простатит
Лікар Уролог Дзюбенко Генадій Дмитрович на Doc.ua
Лікар Дзюбенко Геннадій Дмитрович займається діагностикою та лікуванням захворювань в області урології. Застосовує в роботі такі методи як уретроскопія, уретрореноскопія, цистоскопія, уретерореноскопія, УЗД простати, нирок, сечового міхура. Займається лікуванням простатиту, уретриту, циститу, баланопоститу, сечокам'яної хвороби, ниркової недостатності та інших урологічних патологій.
Лікар Уролог Калініна Наталія Ярославівна на Doc.ua
Провідний спеціаліст регіону по урології, є членом Асоціації урологів України. Пацієнти звертаються до Наталі Ярославівні з симптомами дискомфорту під час сечовипускання, хворобливого статевого акту, зниження потенції, виділень з уретри, безпліддя.
Лікар Уролог Волченков Сергій Вікторович на Doc.ua
Лікар-уролог спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань сечостатевої системи, в тому числі запальних. При необхідності проводить уретероцистоскопію, катетеризацію сечового міхура, біопсію передміхурової залози, яєчка. Лікує такі хвороби, як хронічний простатит, еректильна дисфункція, сечокам'яна хвороба, фімоз, коротка вуздечка статевого члена, цистит, пієлонефрит та інше
Лікар Андролог, Уролог Кононенко В'ячеслав Геннадійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на урології. Проводить УЗД простати, нирок, сечового міхура; ударнохвильову терапію; лікувальний масаж передміхурової залози; катетеризацію сечового міхура при гострій затримці сечі; заміну катетера Фолея; інсталяцію уретри; інсталяцію сечового міхура
Лікар Уролог Островська Оксана Анатоліївна на Doc.ua
Лікар Андролог, Уролог Храмов Костянтин Анатолійович на Doc.ua
Уролог, андролог, професійна спеціалізація - діагностика стану сечостатевих органів, виявлення захворювань і патологій на ранніх етапах розвитку, лікування та їх корекція. Лікар першої категорії.