Стоматолог, ортопед, займається протезуванням на імплантатах, естетичним протезуванням, протезуванням після 3D реконструкцій кістки і м'яких тканин. Також фахівець проводить планування та здійснення повних реконструкцій щелеп.
Надає послуги за профілем терапевтичної стоматології. Проводить лікування каріозних пошкоджень зубів, процедури з імплантології, естетичної реставрації, ортопедичної стоматології.
Стоматолог надає терапевтичну допомогу в лікуванні зубів. Крім того проводить їх реставрацію, лікує кореневі канали під мікроскопом. Допомагає при проблемах карієсу, пульпіту, періодонтиту, при естетичній деформації зубів
Спеціалізується на дитячій стоматології. Ірина Анатоліївна досконально володіє методикою герметизації фісур, лікування карієсу (простого і ускладненого), навчання гігієні ротової порожнини.
Є головним лікарем в клініці «Стома-сервіс», що надає стоматологічні послуги. В роботі спеціалізується на протезуванні - методиках по відновленню, заміщенню зубів, які були пошкоджені або частково втрачені.
Займається дитячими стоматологічними послугами - герметизацією фісур, лікуванням каріозних пошкоджень, їх ускладнень, кореневих каналів. Проводить навчання дітей правильної гігієни рота.
Стоматолог, проводить всі види терапевтичного та ортопедичного лікування, більше 25 років займається лікуванням карієсу, зубного каменю, пульпіту, пародонтозу, пародонтиту та т.д.