Стоматолог для дорослих, дітей. Професійні інтереси - лікування молочних зубів у дітей, адаптація молодих пацієнтів до стоматологічних процедур, реставрація молочних зубів, проведення малоінвазивних процедур в ротовій порожнині.
Стоматолог-терапевт, займається одонтологією - вивченням методів діагностування, визначення методики лікування хвороб, викликаних ушкодженнями зубів. Також займається ендодонтією у вигляді розробки методів механічного, а також лікарського впливу на канали зубів, включаючи пломбування, пародонтології.
Дитячий стоматолог, спеціалізується на герметизації фісур, лікуванні карієсу, навчанні правильному чищенню зубів, спостереженні за станом ротової порожнини у дитини.
Олександра Богуславська – дитячий лікар-стоматолог. Спеціалізується на лікуванні, видаленні та протезуванні зубів. Також лікар виконує чищення зубів, фторування, протезування цирконієвими коронками, герметизацію фісур.
Стоматолог-терапевт, реставратор, гігієніст в мережі стоматологічних клінік «DENTIFY» в Києві.
Спеціалізується на проведенні професійної гігієни ротової порожнини, лікуванні карієсу та його ускладнень різного ступеня. Проводить естетичні реставрації зубів із використанням найкращих фотополімерних матеріалів, що дозволяють відновити природний колір і форму зубів. Також займається апаратним та домашнім відбілюванням зубів, забезпечуючи пацієнтам комплексний підхід до лікування та відновлення здоров’я зубів.
Лікар стоматолог, проводить лікування карієсу, періодонтиту, захворювань пародонту, реставраціями всіх груп зубів зі штифтами (скловолоконними) і без і т.д.
У професійні інтереси лікаря входить відбілювання зубів, реставраційні методики, установка пломб, зняття зубних відкладень, лікування хвороб, що виникають в кореневих каналах.