Олександр Олександрович лікар стоматолог-терапевт. Спеціаліст в області загальної стоматології. Проводить лікування, художню реставрацію, професійну гігієну, протезування.
Карина Дмитрівна лікар стоматолог-ортодонт, терапевт. Займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів і ясен, виправленням неправильного прикусу і нерівностей зубів.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Веде прийом дітей. Виконує лікування карієсу молочних та постійних зубів, професійну гігієну порожнини рота, видалення тимчасових зубів та ін.
Стоматолог-терапевт, ендодонтист, кандидат медичних наук, доцент кафедри стоматології Харківського Національного Медичного Університету. Лікар спеціалізується на лікуванні системи кореневих каналів з використанням стоматологічного мікроскопа, вилучення уламків із системи кореневих каналів, терапевтичному лікуванні періапікальних вогнищ зуба.