Ортодонт, дитячий стоматолог. Займається виправленням положення і форми зубних дуг, закріпленням хірургічної корекції при аномалії прикусу, перебудовою жувальної, мімічної мускулатури, використовуючи ортодонтичні апарати.
Седунова Ірина Павлівна є лікарем стоматологом-ортопедом і фахівцем цього медичного напрямку. Вона з 2000 року почала свою діяльність і працювала асистентом стоматолога в клініці, після чого понад 10 років пропрацювала в стоматологічному медичному центрі, а зараз веде свою діяльність в стоматологічній клініці "Стоматологія Н +".
Іванченко Артем Олегович спеціалізується на терапевтичній стоматології. Він виконує різні процедури по протезуванню зубів, а також лікує карієс і всі його ускладнення, захворювання слизової оболонки порожнини рота і виправляє недоліки зубів і зубних рядів.
Федина Катерина Олександрівна ось уже три роки, як є лікарем-стоматологом і на даний момент працює в клініці "Стоматологія Н +". У 2011 року вона виконувала обов'язки асистента стоматолога, а з 2012 працювала лікарем за своїм фахом. Її основною спеціалізацією вважається терапевтична стоматологія.
Стоматолог терапевтичного і ендодонтичного профілів, спеціалізується на реставраційних роботах над зубним рядом. Доктор коригує відколи зубів, міжзубні щілини і інші вади, а також виконує всі інші стоматологічні процедури.
Ірина Володимирівна є фахівцем з терапевтичної стоматології. Область її професійних інтересів включає відбілювання зубів, естетичні реставрації, лікування каріозних пошкоджень, хвороб тканин пародонта.