Юлія Геннадіївна - косметолог з великим стажем роботи, викладач косметології і ін'єкційних методик. Спеціалізується на проведенні широкого спектра косметологічних методик, в тому числі чисток, пілінгу, мезотерапії і ін.
Людмила Миколаївна - лікар-косметолог, займається проведенням процедур догляду за шкірою обличчя, в тому числі чистки, пілінги, маски, лікувальні масажі та ін. Також доктор виконує контурну безопераційну пластику.
Лікар Кеба Ірина Володимирівна
є висококваліфікованим фахівцем в галузі дерматології, трихології та косметології. Надає професійні консультації та лікування для шкіри та волосся з врахуванням індивідуальних потреб кожного пацієнта.
Ольга Володимирівна займається проведенням процедур догляду за шкірою обличчя, в тому числі чистки, пілінги, маски, лікувальні масажі та ін. Також доктор виконує контурну безопераційну пластику.
Лікар дерматолог вищої категорії, спеціалізується на дерматовенерології і дерматокосметології (дорослої та підліткової). Його головні обов'язки: лікування грибка шкіри, псоріазу, себореї, дерматиту, розацеа і інших захворювань шкіри.
Косметолог, веде практичну і наукову діяльність, володіє методами електрокоагуляції, алмазної мікродермабразії, Безін'єкційна мезотерапії, також проводить хімічні пілінги, ферментотерапію, фонофорез обличчя і тіла.
Вікторія Миколаївна спеціалізується на складних косметологічних омолоджуючих і ін'єкційних процедурах, включаючи контурну пластику губ, пластику середньої та нижньої третини обличчя. Лікар Туманова проводить радіохвильове видалення папілом будь-якої локалізації методами радіохвильової хірургії і кріодеструкції. Вікторія Туманова є сертифікованим досвідченим лікарем в області ботулінотерапії, біоревіталізації і мезотерапії. Лікар Туманова володіє великим досвідом в області апаратної косметології - мікрострумової і
Косметолог, проводить процедури по омолодженню шкіри, а також фахівець в області антицелюлітних програм, депіляції, лікування акне, постакне, купероза.