Лікар-дерматовенеролог, косметолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматологічних хворих, трихології (лікування випадання волосся). Проводить видалення доброякісних новоутворень шкіри та слизових оболонок (папіломи, кератоми, невусів, акрохордон, бородавок та ін.). Також лікар проводить дерматоскопію новоутворень.
лазерне видалення судинних утворень та куперозу. Володіє методиками апаратної та естетичної косметології.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 17 відгуків
Аліна 03 Жовтень 2024
Мені все сподобалось, візитом задоволена, даний лікар дуже гарний спеціаліст, чудово підібрала мені лікування, я вже третій місяць лікуюсь і все добре, на даний момент.
Вероніка 08 Серпень 2024
Лікар дуже ввічлива, відповіла на всі питання, компетентна, прийом сподобався
Марк 08 Серпень 2024
По перше, вона професіонал, знає як розмовляти з людиною, через те, що я також лікар, але по другій професії, то на мій розсуд сказала чітко та зрозуміла що сказав я. Консультація пройшла як мала бути.
Карина 01 Серпень 2024
Дуже сподобалась лікарка.
Олена 20 Липень 2024
Алина 04 Липень 2024
Хороший врач, получила качественную консультацию. Назначеное лечение, помогает
Наталія 23 Квітень 2024
Візит добре пройшов. Лікар сподобався, чудово все було.
Кирилл 22 Лютий 2024
Специалист от Бога, очень понравился доктор
17 Лютий 2024
Консультація пройшла добре, лікар мене гарно проконсультувала, назначила лікування, яке мені допомагає вже.
Володимир 15 Лютий 2024
Отримав якісну консультацію дерматолога, відповіді на всі запитання та поради щодо лікування, задоволений, дякую.