Лікар-дерматовенеролог, косметолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматологічних хворих, трихології (лікування випадання волосся). Проводить видалення доброякісних новоутворень шкіри та слизових оболонок (папіломи, кератоми, невусів, акрохордон, бородавок та ін.). Також лікар проводить дерматоскопію новоутворень.
лазерне видалення судинних утворень та куперозу. Володіє методиками апаратної та естетичної косметології.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 32 відгуки
Оксана 23 Серпень 2025
Усе сподобалося на консультації, добре відношення лікаря
Євгенія 23 Серпень 2025
Доктор понравилась как человек и как специалист. Рекомендую
Сніжана 21 Серпень 2025
Лікарка все чітко та доступно мені пояснила, приємна людина.
Катерина 16 Серпень 2025
В першу чергу мені сподобалося що, лікар володіє ідеально українською мовою вислухала всі скарги та надала інформативні можливі варіанти що може бути. Назначила здачу аналізів пояснила для чого потрібно кожен аналіз. Назначила мінімальне лікування, щоб полегшити стан.Дуже сподобалось що вислухали відповіли на всі питання розповіли варіанти що могло спровокувати. В клініці все було чудово чисто, охайно, гарно. Все стерильно та приємне спілкування
Катерина 09 Серпень 2025
Все сподобалось!
Анастасія 22 Липень 2025
Лікар уважно вислухала, дала гарні поради, спілкуватися з лікарем було приємно, прийом сподобався
Микита 10 Червень 2025
Яна 10 Травень 2025
На мой взгляд, очень компетентный доктор, все рассказала, отвечала на все вопросы, дала рекомендации, мне все понравилось