Олена Костянтинівна - лікар дерматовенеролог вищої категорії. Має наукові роботи по лікуванню хронічної кропив'янки, атопічного дерматиту та дерматофітій шкіри. Олена Костянтинівна діагностує та лікує герпесвірусні інфекції, паразитарні захворювання шкіри, дерматофітії(мікози), вугреві захворювання, інфекційні ушкодження шкіри, алергодерматози, бульозні дерматози та інші хронічні захворювання шкіри. Також лікує
захворювання волосся та нігтів, захворювання шкіри у дітей та дорослих.
Консультує як дерматолог, косметолог, трихолог. Професійні інтереси - лікування шкірних захворювань (грибкові інфекції, розацеа, себорея, акне, псоріаз, гіпергідроз, алопеція та ін.). Розробляє плани по омолодженню і лікуванню шкіри обличчя і тіла з використанням широкого спектра ін'єкційних і фізіопроцедур з урахуванням індивідуальних особливостей і побажань пацієнта.
Дерматовенеролог спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань алергічної, грибкової, вірусної, паразитарної природи, проводить косметологічні процедури: кріопілінг, мезотерапію, біоревіталізацію, плазмоліфтинг і т. д. Допомагає позбутися від вугрової висипки і вирішити проблеми з волоссям, а також спеціалізується на контурній пластиці , видаленні новоутворень на шкірі різними методами
Доктор Кочерга О.Е. має величезний досвід у визначенні і терапії патологій шкірного покриву і слизових. У своїй роботі Олег Євгенович активно використовує методики дермато- і трихоскопії, а також вдається до лабораторного аналізу. Доктор Кочерга надає допомогу при інфекціях шкіри, аутоімунних шкірних патологіях, алергічних дерматитах і т.д.
Лікар-дерматолог, проводить консультації, обстеження, лікування захворювань шкіри і волосся, видалення новоутворень, робить чистки обличчя, масажі. Також здійснює лабораторну діагностику шкіри, волосся і нігтів, біопсію шкіри і дерматоскопію. Інна Валеріївна більше 10 років працює в медицині, надає допомогу дорослим і маленьким пацієнтам
Дерматоонколог вищої категорії, Мар'яна Станіславівна, працює з комплексною діагностикою та лікуванням, проводить видалення родимок, папілом, бородавок, займається лікуванням вітіліго, псоріазу, вірусних бородавок, кератозу, атопічного дерматиту
Лікар дерматовенеролог вищої категорії Бібіков Володимир Анатолійович має великий досвід роботи, проводить діагностику і лікування таких захворювань як: ЗПП, акне, псоріаз, атопічний дерматит, грибок шкіри (дерматофітіях), демодекоз, дерматит, розацеа, вугрі
Ігор Іванович Нороха є досвідченим фахівцем по дерматовенерології, він веде медичну практику понад 30 років. Доктор Нороха спеціалізується на лікуванні хвороб, що вражають шкірні покриви, її придатки (волосся, нігті)
Інна Миколаївна лікар вищої категорії, спеціалізується на лікуванні дерматовенерологічних захворювань. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Постійно бере участь у всеукраїнських та міжнародних конгресах
Досвідчений лікар-дерматолог для діагностики медичних проблем використовує методи трихоскопії і дерматоскопії, проводить забір аналізів для діагностики: мазки, зішкряби та бактеріологічне обстеження. Лікує атопічний дерматит, грибок шкіри, демодекоз, дерматит, розацеа, вугровий висип, псоріаз, екзему