Інна Миколаївна лікар вищої категорії, спеціалізується на лікуванні дерматовенерологічних захворювань. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Постійно бере участь у всеукраїнських та міжнародних конгресах
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 33 відгуки
Ольга 24 Березень 2025
Прийом пройшов добре, лікар дуже ввічлива жінка, після консультації мені було все зрозуміло
Валентина 12 Березень 2025
Гарний, приємний лікар. Лікування допомагає
Дарʼя 28 Лютий 2025
Направлено до клініки
Роман 10 Лютий 2025
К доктору пришел с результатами анализов, были конкретные жалобы. Доктор посмотрела результаты анализов и сказала, что у меня нет проблем, никаких дополнительных анализов не предложила. Я не получил никаких рекомендаций от доктора, доктор сказала в какую клинику я могу еще обратиться. Я заплатил за прием, чтобы услышать куда мне нужно идти. Прием бесполезный, буду искать другого доктора
Максим 28 Жовтень 2024
Полина 12 Червень 2024
Прием прошел отлично. Доктора мне посоветовали, я не разочарована, вопрос решился. Если будет необходимо, то будем к доктору обращаться
Юліана 20 Травень 2024
Доктор очень внимательная, сразу дала рекомендации по лечению, сразу начали лечения, впечатления очень хорошие
Валерій 04 Березень 2024
Візитом до лікаря залишився задоволеним - гарно зустріла, консультація сподобалась.
Дарья 16 Лютий 2024
Лікарка дуже опізнана, дала корисні рекомендації які мені допомогли. Дуже задоволена візитом
Леонід 16 Лютий 2024
Дякую, мене все влаштувало на прийомі, звертатимуся.