В Smart клинике продумано все для удовлетворения потребностей пациента: безупречный сервис+качественная медицина+комплексное решение вопросов. Мы строим будущее украинской медицины здесь и сейчас: развиваем «умную» медицину, в центре которой находится человек.
Масштабируем лучшие практики, применяем современные технологии, используем искусственный интеллект. Обеспечиваем все комплексно и идеально продуманно для пациента, без лишних назначений и процедур. С каким бы вопросом вы ни обратились — мы сможем его решить.
Проверенные отзывы о клинике
Сергій 31 Март 2025
Клініка охайна, і дівчата на ресепшені уважні і симпатичні.
Мирослава 22 Март 2025
Дитина була записана до невролога. До самого спеціаліста претензій немає, дуже гарний лікар. Але клінікою я взагалі не задоволена. Діти, які прийшли на прийом до вузькопрофільних спеціалістів змушені чекати своєї черги поруч з хворими на ОРЗ дорослими та дітьми. Кабінети до вузькопрофільних спеціалістів не відокремлені.
Ответ клиники 01 Апрель 2025
Мирославо, дякуємо за ваш зворотний звʼязок. Приміщення клініки відповідає затвердженим санітарно-епідеміологічним нормам та ліцензійним умовам провадження господарської діяльності з медичної практики. Клініка працює за попереднім записом, для уникнення скупчення пацієнтів біля кабінетів. Перепрошуємо за незручності та бажаємо міцного здоровʼя!
Віктор 16 Март 2025
Клініка сподобалася, дякую.
Аліна 10 Март 2025
Візит пройшов чудово. Дякую.
Анонімно 10 Март 2025
Клініці найвищий бал і навіть більше! Я в клініку зверталася вже не перший раз, мені дуже подобаються всі лікарі у яких я була. Мене все влаштовує, все було чудово!