Киев
Smart klinika (Смарт клиника), медицинский центр

Отзывы о клинике Smart klinika (Смарт клиника), медицинский центр

Медицинский центр
89отзывов
add_box Гастроэнтерология Гинекология Дерматология Кардиология Косметология Массаж ... еще
Парковка Оплата карточкой Wi-Fi зона
Здесь есть все, что нужно для вашего здоровья
access_time_filled пн - вс : 7:30 - 21:00
просп. Петра Григоренко, 22/20на карте
Дарницкий м.Осокорки м.Харьковская м.Позняки
Рейтинг клиники рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Обратитесь ли вы снова в клинику?
Да Нет
Ваша оценка клинике
Как мы собираем отзывы?
Выберите филиал
Проверенные отзывы о клинике
39 отзывов
Сергій 31 Март 2025
Клініка охайна, і дівчата на ресепшені уважні і симпатичні.
Мирослава 22 Март 2025
Дитина була записана до невролога. До самого спеціаліста претензій немає, дуже гарний лікар. Але клінікою я взагалі не задоволена. Діти, які прийшли на прийом до вузькопрофільних спеціалістів змушені чекати своєї черги поруч з хворими на ОРЗ дорослими та дітьми. Кабінети до вузькопрофільних спеціалістів не відокремлені.
Віктор 16 Март 2025
Клініка сподобалася, дякую.
Аліна 10 Март 2025
Візит пройшов чудово. Дякую.
Анонімно 10 Март 2025
Клініці найвищий бал і навіть більше! Я в клініку зверталася вже не перший раз, мені дуже подобаються всі лікарі у яких я була. Мене все влаштовує, все було чудово!
Назар 08 Март 2025
На м сподобався прийом, консультація, все пройшло добре, клініка також гарна, зауважень не маємо,, дякую.
Олексій 07 Март 2025
Сама клініка мені дуже сподобалася, все було добре. Але от що стосується візиту у лікаря. Був на візиті у лікаря Коцур Стефанія Юріївна - цьому лікарю хочу поставити оцінку три. Тому, що цей лікар сходу, без належного огляду зразу сказала робити операцію. Я був у іншого спеціаліста вже на візиті. І мені сказали, що в моєму випадку можна обійтися медикаментозним лікуванням та лікувальними вправами. Тому самим візитом я залишився незадоволений.
Ответ клиники 08 Март 2025
Олексію, дякуємо, що поділились своїми враженнями про лікаря. Нам шкода, що результат візиту вас не задовольнив. Бажаємо міцного здоров'я!
Юрій 03 Март 2025
Дуже приємна клініка, дуже приємний персонал, все дуже чистенько і гарненько виглядає. Лікар, Кандиба Всеволод Володимирович, доволі швидко прийняв, процедуру зробив швидко і без затягування часу, дав чіткі рекомендації, нічого зайвого не пропонував, тому враження залишилися тільки позитивні
Тетяна 28 Февраль 2025
 Очень внимательный врач Травматолог, сразу сказал диагноз, сразу сделал назначение, после первого укола мне стало легче, боли сильных уже не было. Все прошло нормально
Василь 28 Февраль 2025
Все добре в клініці, дякую.
Показать еще 10 Отзывыautorenew
Клиники поблизости
Все частные клиники Киева