Клініки Імунологічні у Києві - Шевченківського району (4)
Ціна на послуги лікаря імунолога у Києві у районі Шевченківський
- Сб: 9:00-16:00
- Пн-Сб: 9:00-18:00
- Пн-Сб: 9:00-18:00
- Оплата карткою,
«Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно. Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!» Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!”
вул. Володимира Винниченка (раніше Ю. Коцюбинського), 4. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська, м.Золоті ворота
бул. Тараса Шевченка, 27. На карті
Шевченківський , м.Вокзальна, м.Університет
«Медікал Град» - сучасний широкопрофільний медичний центр, головною цінністю якого є здоров'я пацієнта. Висококваліфіковані фахівці надають своєчасну допомогу в наступних напрямках: сімейна медицина, урологія, гастроентерологія, неврологія, гінекологія, кардіологія, мануальна терапія і ін. ще
вул. Пимоненка, 10а. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська, м.Майдан Незалежності
Лікарі імунологи в даній клініці
дивитись все
Свідро Олена Вікторівна
ІмунологЛікар вищої категорії. Кандидат медичних наук.
ЄВРОДЕРМ — це клініка персоналізованої медицини в Києві, фахівці якої надають кваліфіковану допомогу в діагностуванні та лікуванні різних захворювань шкіри, нігтів і волосся.
вул. Нагірна, 8/32. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
вул. Нагірна, 6/31. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
Широкопрофільний медичний центр для всієї родини «Медлайн» надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, інструментальну і лабораторну діагностику і інші. ще