Біль в ногах, швидке стомлення може говорити про наявність серйозного захворювання. Саме УЗД нижніх кінцівок допоможе діагностувати і запобігти розвитку патології.
Перед діагностикою лікар проводить збір анамнезу, після чого пацієнт проходить огляд. При підозрі на захворювання, пацієнта направляють на ультразвукове дослідження артерій або ж вен нижніх кінцівок. Ця діагностика абсолютно нешкідлива для організму. Вона дозволяє виявити порушення на ранній стадії розвитку.
В якості профілактичного діагностики рекомендується проводити один раз на рік. Однак, потрібно відвідувати лікаря частіше, якщо зустрічаються подібні захворювання:
УЗД є затребуваним дослідженням серед різної вікової категорії. Одним з переваг є безпека діагностики, адже ультразвук абсолютно нешкідливий для організму. Це одна з причин, по якій діагностику можуть проводити практично всім. Другою перевагою є відсутність больових відчуттів, тому що УЗД відноситься до неінвазивної методики.
Дослідження артерій з використанням ультразвуку вважається інформаційним методом, воно дозволяє виявити патологічні стани артерій нижніх кінцівок.
Ця діагностика не вимагає особливої підготовки. Для точності і достовірності результатів діагностики, фахівці надають рекомендації:
Бажано взяти результати обстеження, які проводилися раніше, для постановки більш точного діагнозу.
Обмеження до проведення УЗД артерій нижніх кінцівок, як таких немає. Трапляються ситуації, при яких ускладнюється діагностика, а результат є недостовірними. Такі випадки трапляються:
У таких випадках лікар швидше за все порадить пройти іншу діагностику для встановлення більш точного діагнозу.
Сервіс запису DOC.ua піклується про здоров'я своїх пацієнтів. Тому оператори колл-центру допоможуть підібрати найбільш вигідний варіант для запису в клініку, орієнтуючись на ваші побажання. Бережіть своє здоров'я і будьте коханими!
У «Аксімед» пацієнти можуть пройти діагностику на новітньому якісному обладнанні. Медичні фахівці проводять цифрове рентгенологічне дослідження, реоенцефалографію, електроенцефалографію, УЗД, електрокардіографію, електронейроміографію. Після проходження діагностики пацієнтові видають висновок.
вул. О. Туманяна, 3
Дніпровський, м.Лівобережна
вул. Межова, 23 Б
Подільський, м.Мінська м.Героїв Дніпра
Медичний центр PULSE пропонує інформативну та доступну діагностику стану організму, а саме ультразвукову діагностику, електрокардіографію, дерматоскопію та інші види функціонального дослідження організму
вул. Градинська, 3
Деснянський,
Центр Мамології № 1– сучасний багатопрофільний медичний центр. Ми надаємо нашим пацієнтам якісну медичну допомогу, комфортний сервіс. Пропонуємо консультації спеціалістів, мамографію, УЗД, ендоскопію та інші обстеження.
вул .Оболонська, 6
Подільський, м.Контрактова площа м.Тараса Шевченка
У районі Троєщина відтепер працює ще одне сучасне відділення мережі клінік PULSE — за адресою вул. М. Закревського, 95В. Тут ви можете отримати якісну первинну медичну допомогу для всієї родини у зручному форматі — близько до дому, без черг та зайвих очікувань.
вул. Закревського, 95В
Деснянський,
Медичний центр "ГруальМед" - сучасний медичний заклад, що пропонує широкий спектр послуг для дорослих і дітей, зокрема дерматологічні, неврологічні, сімейні послуги та УЗД діагностику,подологію,естетичну медицину . Основні характеристики "ГруальМед": Професійний персонал: Досвідчена команда лікарів Сучасне обладнання: Останні медичні технології. Індивідуальний підхід: Персонал враховує індивідуальні потреби. Широкий спектр послуг: Дерматологія, неврологія, УЗД, кардіологія, ЕКГ тощо. Сімейний лікар: Дбаємо про здоров'я всієї родини. Конфіденційність: Збереження конфіденційності медичних даних. Місія "ГруальМед": Підтримка та вдосконалення здоров'я пацієнтів - наш пріоритет. Запрошуємо до нашого центру для найкращої медичної допомоги в вашому районі.
вул. Братиславська, 14 Б
Деснянський, м.Чернігівська м.Лісова
вул. Б. Гмирі, 2
Дарницький, м.Осокорки м.Позняки
ПУЛЬС – это официальная сеть центров медицинской помощи формата «рядом с домом». Клиника работает в нескольких направлениях: семейная медицина, терапия, педиатрия и вакцинация, отоларингология, дерматология и др. Врачи могут принимать как амбулаторно, так и с выездом домой.
вул. Драгоманова 1 А
Дарницький, м.Дарниця м.Осокорки м.Харківська м.Позняки
вул. С. Данченка, 1
Подільський, м.Нивки м.Почайна м.Оболонь
вул. Ю. Здановської 50/2 (Ломоносова)
Голосіївський, м.Виставковий центр м.Васильківська