Центр мамології № 1
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
Центр Мамології № 1– сучасний багатопрофільний медичний центр. Ми надаємо нашим пацієнтам якісну медичну допомогу, комфортний сервіс. Пропонуємо консультації спеціалістів, мамографію, УЗД, ендоскопію та інші обстеження. ще
- Пн-Пт: 8:00-19:00
- Сб: 8:00-17:00
- Нд: 9:00-15:00
вул .Оболонська, 6. На карті
Подільський , м.Контрактова площа, м.Тараса Шевченка
Центр Мамології №1 — сучасний багатопрофільний медичний центр, що спеціалізується на якісній діагностиці, профілактиці та лікуванні. Наша команда досвідчених лікарів забезпечує пацієнтам професійний та індивідуальний підхід у комфортних умовах.
У центрі надаються консультації з мамології, гінекології, гастроентерології, дієтології, кардіології, проктології, неврології, урології, онкології, флебології, хірургії, травматології, дерматології, психології та логопедії. Проводяться УЗД-обстеження, ендоскопія, а також мамографія — точний і безпечний метод ранньої діагностики захворювань молочних залоз.
У клініці виконуються хірургічні операції в умовах сучасного операційного блоку, а також функціонує денний стаціонар для комфортного перебування пацієнтів під медичним наглядом.
Ми створили простір, де кожен пацієнт відчуває турботу, повагу та високий професіоналізм на кожному етапі медичної допомоги.