Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Генератор в клініці
  • Wi-Fi зона

У «Аксімед» пацієнти можуть пройти діагностику на новітньому якісному обладнанні. Медичні фахівці проводять цифрове рентгенологічне дослідження, реоенцефалографію, електроенцефалографію, УЗД, електрокардіографію, електронейроміографію. Після проходження діагностики пацієнтові видають висновок.

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 8:00 - 18:00
  • нд : 9:00 - 15:00

вул. О. Туманяна, 3

Дніпровський, м.Лівобережна

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Обстеження провели швидко, професійно, зауважень не було

Віктор, 25.06.26

Все сподобалося, прийняли вчасно, процедуру виконали швидко, жодного дискомфорту не було, всі матеріали надали, залишилися позитивні враження

Діана, 23.06.26

Дуже сподобалося обслуговування у цій клініці, також сподобався медперсонал. Всі тут великі молодці швидко виконували свою роботу та оперативно надали всі результати обстеження. Дякую.

Олена, 23.06.26

Чудово все пройшло. У цій клініці дуже все сподобалося.

Вадим, 16.06.26

В клініці дуже гарно, чудово провели обстеження. Обслуговування мені дуже сподобалось, дякую

Макар, 26.05.26

Все було кваліфіковано та ввічливо в клініці. Мені сподобалось на візиті

Валентина, 06.05.26

Все було зручно, ввічливо, гарно, професійно

Людмила, 27.04.26

Зверталася в клініку на обстеження МРТ  хребта, прийом пройшов приємно, в клініці гарне обладнання, гарне ставлення до пацієнтів. Я отримала гарне обслуговування

Наталія, 17.03.26

Мені сподобалося відношення лікаря, який проводив діагностику, дуже хороший. Діагностикою я задоволена.

Олена, 14.03.26

Все дуже добре пройшло, в клініці приємно перебувати, все дуже чисте та охайне, дуже привітні дівчата адміністратори, прекрасні спеціалісти, все дуже гарно та якісно виконали, дякую.

Євген, 19.02.26
Центри поблизу