Відгуки про діагностичний центр Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Березняківській
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Ця клініка дуже сподобалася, все було добре. У клініці дуже кваліфіковані лікарі, які чудово знають свою роботу.
В клініці все було добре. Персонал був дуже привітний, дуже швидке обслуговування. Ми прийшли вчасно, нам одразу запропонували пройти до кабінету, лікар УЗД спеціаліст особисто нас запросив, всі дотримувалися відповідних вимог з обслуговування, нам дуже сподобалося, все було на найвищому рівні. Лікар діагностики дуже грамотний, змістовне пояснення. Дуже дякуємо!
Ця клініка дуже мені подобається. Часто користуюся медичними послугами саме цієї клініки. Візит пройшов нормально, все було добре.
Все супер, дуже подобається клініка, коистуємося не вперше, я задоволена обслуговуванням та проведенням обстеження. Дуже дякую!
Хотілося б, щоб при діагностиці флюроографії, все ж таки лікар була жінка.
Лікар який проводив моє обстеження та діагностику дуже мені сподобався. Але на рецепції не змогла знайти спільної мови з працівниками. Не могла зрозуміти куди мені йти й що потрібно буде робити. Таке відношення до пацієнтів трішки зіпсувало загальне враження про цю клініку.
Клініка мені дуже сподобалася. Все було добре, візит пройшов прекрасно.
Клініка дуже сподобалася. Дійсно все було добре в цій клініці.
Лікар- діагност сподобався, а на рецепції персонал не уважний.
Клиника чистая. Доктор, который проводил рентген, приятный в общении, диагностика прошла хорошо. Не понравилось как общается персонал на ресепшен, было неприятно.
Клініка дуже сподобалася. Все було доволі комфортно та зручно. Діагностика пройшла вчасно, якісно та досить добре. Дійсно клініка доволі непогана, все було просто чудово.
Загалом клініка сподобалася. Дуже ввічливий персонал у цій клініці, зробили все швидко та якісно.
Хороша клініка, все було чудово. Прекрасне обслуговування у цій клініці, все дуже сподобалося.
Загалом клініка досить непогана, лікар який проводив діагностику дуже сподобався. Дійсно хороший спеціаліст, все пройшло доволі швидко та якісно, питань ніяких не було. Не сподобалося відношення дівчат на рецепції до пацієнтів. Було таке враження що я прийшла до них у гості, а не за медичними послугами. Клініка приватна, тому б хотілося б кращого відношення до людей.
Вчасно, без затримок прийняли, швидко провели флюорографію, висновок надіслали навіть раніше ніж обіцяли.
Дуже сподобалася клініка. У клініці всі дуже ввічливі та уважні, як медперсонал, так і лікарі. Пройшло все доволі швидко та якісно. Не було нічого лишнього, все пояснили чітко та по факту.
Дуже компетентно, все сподобалося, діагностику провели добре, дитина спокійно себе поводилася
Мені подобається клініка, працюють дуже компетентні лікарі. Я задоволена
Швидко, якісно, за декілька годин отримав висновок на флюорографіюн а електронну пошту.
Я абсолютно задоволений, все професійно, добре, швидко
В більшості випадків користуюся послугами саме цієї клініки. Мені дуже подобається дана клініка.
Всі дуже приємні та ввічливі у цій клініці, як персонал, так і самі лікарі. Сподобалося що в клініці немає ніяких черг, зробили все мені швидко та якісно. Загалом клініка мені дуже сподобалася.
Робила в цій клініці флюорографію, залишилась задоволеною, бо майже одразу отримала висновок.
В клініці дуже хороший лікар УЗД спеціаліст, все мені розказав, пояснив. Лікарю дуже вдячна. Клініка хороша, все було дуже приємно, персонал уважний
Все чудово пройшло, клініка доволі хороша, все дуже сподобалося у клініці.