Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре Аксимед (Аксімед) на О. Туманяна

Диагностический центр
  • Парковка,
  • Детская комната,
  • Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 8:00-18:00
  • Вс: 9:00-18:00

ул. О. Туманяна, 3. На карте

Днепровский , м.Левобережная

Кол-во отзывов

636
Рекомендации

600

3

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Клініка сподобалася, все було добре. Сервіс у клініці дуже хороший, також дуже хороший підхід до пацієнтів зі сторони персоналу та спеціалістів.Нормально все пройшло.

Міланія, 25.02.2024

Візитом до клініки залишився задоволеним.

Андрій, 07.02.2024

Все добре пройшло. Клініка дуже сподобалася.

Сергій, 02.02.2024

По перше, мені сподобалось зручне місце розташування, по друге було приємно спілкуватись і з працівниками на рецепції й з фахівцем, що проводив мені діагностику.

Євгенія, 20.01.2024

Дуже задоволений клінікою, все на найвищому рівні, дякую!

Олександр, 18.01.2024

 Все чудово, швидко прийняли, навіть скорше прийняли, ніж ми мали бути. Все дуже сподобалось, нормально все пройшло.Дякую. 

Лілія, 13.01.2024

В клініці все добре, але було трошки некомфортно, було трохи прохолодно. Діагностику провели, все було добре

Валентин, 10.01.2024

Перш за все, сподобалось як організована зустріч - є зона, де можна залишити одяг, одягти бахіли, в зоні рецепції, дівчата одразу питають по якому питанню, пропонують присісти, зачекати лікаря, який вийшов, забрав, тобто ні де не блукали коридорами у пошуках де зробити діагностику. Сама клініка охайна, чиста, було приємно там знаходитись.

Назар, 03.01.2024

Усе сподобалось - обслуговування, лікар УЗД.

Аліна, 03.01.2024

Лікар діагностики все чітко пояснила, роз'яснила проблематику, провела процедуру, я задоволений. В клініці було приємно знаходитись, жодного зауваження до персоналу

Микола, 20.12.2023

Я задоволена результатом, в клініці працюють професійні лікарі. Хочу подякувати Помиткіну Андрію Анатолійовичу за його увагу та добре ставлення. Все пройшло на вищому рівні.

Людмила, 15.12.2023

Сподобалось і як прийняли і як віднеслись, провели до кабінету, усе показали, пояснили. Маю клаустрофобію, тому лікар увесь час зі мною спілкувалась - не залишила мене на одинці із собою.

Людмила, 06.12.2023

Дуже хороша клініка - й обслуговування, й на рецепції адміністратори, й лікар пані Тетяна (здається), що робила мені треморографію, приділила мені багато уваги. Окрім апаратної діагностики ще й клінічні проби зробили. Ще й запитали, чи не військовий я, а дізнавшись, що саме так, ще й знижку зробили.

Ігор, 05.12.2023

Сподобався сервіс, відношення до людей, якість надання послуг, персонал, все сподобалось. В одній клініці можна пройти не одного лікаря, це дуже зручно.

Лариса, 17.11.2023

Дуже позитивно, все приємно, інформативно, ввічливо, мені сподобалось

Авсюкевич, 09.11.2023

Все пройшло добре, комфортно. Умовами, відношенням персоналу та проведенням діагностики задоволена, за потреби-звертатимусь. Дякую.

Юлія, 08.11.2023

Все було круто, швидко, професійно. Дуже дякую!

Андрій, 01.11.2023

Дуже задоволена клінікою, гарне обслуговування. Рекомендую!

Людмила, 22.11.2022

Чистенько, тёпленько, персонал улыбается, приняли вовремя, имеется и гардероб и его охрана. Мне всё понравилось.

Олександр, 05.01.2022

Все чудово, але довелося чекати назначеного часу діагностики 20 хв

Валентин, 20.09.2021

Обслуживание понравилось. Единственное, что не очень устраивает, что есть обследование, ми делали РЕГ, а оно не описывается! Что у меня нет заключения! Я не знаю, сможет ли невролог его посмотреть, когда ми пойдем на консультацию! В дальнейшем бы хотелось, что бы такое обследование было с описанием. Что бы я могла получать результаты на руки. 

Алексей, 14.01.2021

В клініці дуже сподобалось. В клініку приїхав інвалід першої групи, персонал клініки запропонувала допомогу. Дуже дякуємо.

Ольга, 19.10.2020

Все було вчасно без затримок, все пояснили.

Інна, 23.08.2020

Все добре, все зробили та отримали результати. Ми задоволені, все пройшло чудово.

Маргарита, 22.08.2020

Ми довольны всем! Спасибо, что есть грамотные врачи. К тому же хорошая аппаратура. Хорошая клиника. Я буду рекомендовать.

Юлия, 22.08.2020
Центры поблизости