Ехосальпінгографія - діагностичний метод перевірки прохідності маткових труб і стану матки. Даний метод діагностики проводиться в амбулаторних умовах. Дослідження здійснюється як із застосуванням анестезії, так і без знеболення.
Метод полягає в тому, що через шийку матки за допомогою тонкого катетера вводиться фізіологічний розчин. Після цього за допомогою УЗД-апарату лікар може оцінити розподіл рідини по трубах. Якщо прохідність труб в нормі, тоді лікар бачить, як рідина розподіляється по обидва боки від матки, з'єднуючись в матково-ректальному поглибленні. У разі, коли прохідність фаллопієвих труб порушена в будь-якому з відділів, рідина в матково-ректальному поглибленні не виявляється.
«Клініка вихідного дня» - сучасний, комплексно-оснащений і добре організований медичний центр, в якому представлені основні медичні напрямки - кардіологія, гінекологія, педіатрія, проктологія, гастроентерологія, ендокринологія і ін. В «Клініці вихідного дня» на бульварі Кольцова в Києві працює висококваліфікований медперсонал - лікарі мають першу / вищу категорії і багаторічну практику. У «Клініці вихідного дня» ведуть прийом також узкоспеціалізование лікарі з глибокими знаннями лікування специфічних захворювань, а також тут проводять високоточну УЗ-діагностику.
б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-л (3 поверх)
Святошинський, м.Житомирська м.Святошин
Медичний центр «Інго» на Великій Васильківській - сучасна багатопрофільна клініка для всієї родини. Напрямки роботи: педіатрія, функціональна діагностика, кардіологія, гінекологія, мамологія, онкологія, травматологія, стоматологія, неврологія, ендокринологія та інші. Послуги надають кваліфіковані лікарі за принципами доказової медицини. Клініка оснащена обладнанням експертного класу для оперативної діагностики та ефективної терапії.
вул. Велика Васильківська, 54 Б
Голосіївський, м.Палац Спорту м.Олімпійська м.Площа Українських Героїв
Тут є все, що потрібно для вашого здоров’я
вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
Подільський, м.Нивки м.Сирець
«Мати та дитина» є спеціалізованими медичними установами, фахівці яких на професійному рівні займаються проблемами репродуктивного здоров'я, вагітності, пренатальної діагностики, гінекології та урології. Щорічно в центрах «Мати та дитина» допомогу отримують сотні пар, які мріють стати батьками. Кожного пацієнта центру «Мати та дитина» оточує турбота, комфорт та психологічна підтримка
просп. Володимира Івасюка 8, корп. 4
Оболонський, м.Оболонь
Поліклініка «Інго» на Ревуцького — сучасна багатопрофільна клініка для дітей та дорослих. У закладі доступні консультації вузьких спеціалістів, УЗД та лабораторна діагностика. Пацієнти можуть укласти декларацію з педіатром або сімейним лікарем, а також пройти курс лікувального масажу. Клініка поєднує високу кваліфікацію лікарів, сучасне обладнання та комфортний сервіс для всієї родини.
вул. Ревуцького, 5 А
Дарницький, м.Дарниця м.Харківська м.Бориспільська м.Позняки
IVMED - це медичний центр сучасних репродуктивних технологій. Наша клініка відкрилася у 2013 році і з того часу тисячі сімей в Україні та за кордоном стали щасливими батьками! Наша головна мета – зробити все можливе (і неможливе), щоб втілити у життя вашу мрію стати батьками.
вул. Антонова, 2б ЖК «Шервуд»
Солом'янський, м.Вокзальна
вул. Краківська, 27
Дніпровський, м.Чернігівська
UBL clinic працює у напрямку «Сучасна медицина для жінки та дитини». Крім лікарських консультацій та лікування, UBL clinic має діагностичні пропозиції щодо ультразвукової діагностики (УЗД), ЕКГ та повного спектру лабораторних аналізів.
вул. Воздвиженська 3
Подільський, м.Контрактова площа
Медичний центр «Мати та дитина» — це спеціалізована медична установа, де команда досвідчених фахівців надає професійну допомогу з питань репродуктивного здоров’я, планування та ведення вагітності, пренатальної діагностики, гінекології, урології. Щороку сотні пар отримують у нас підтримку на шляху до здійснення своєї мрії стати батьками. Ми створюємо атмосферу турботи, комфорту та забезпечуємо необхідну психологічну підтримку кожному пацієнту.
вул. Казиміра Малевича, 83
Голосіївський, м.Палац Україна