Відгуки про діагностичний центр Клініка вихідного дня (Доросле відділення)
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
- Пн-Вс: 8:00-20:00
б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-л (3 поверх). На карті
Святошинський , м.Житомирська, м.Святошин
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Дуже гарно, все сподобалося, все нормально
Була в клініці на діагностиці та на прийомі в лікаря. Дякую, все пройшло чудово, сміливо можу рекомендувати. Я сама прийшла сюди по рекомендації знайомих, мені все дуже сподобалось.
Мені все дуже сподобалось, я була на діагностиці УЗД, все пройшло чудово, спеціалісти дуже гарні, всі співробітники клініці дуже ввічливі та приємні, дуже дякую, я задоволена!
Візит пройшов чудово у цій клініці. Дякую
Дуже хороший лікар він подивився все нормально. Все пояснив що надалі потрібно робити. Лікар знає свою справу мене все влаштувало
Гарне відношення до людей, приємне спілкування з людьми що саме головне для пацієнта. Все пройшло добре
Якісно було проведене УЗД серця, клініка знаходиться в зручному місці і працюють дуже гарні лікарі. Мені все сподобалось.
Персонал в клініці чудовий та лікар . Все було добре сподобалось
Лікарі в цієї клініки дуже хороші, хорошо прийняли, хороші спеціалісти, компетентні у своїх питаннях.
Сподобалось уважністю та консультація надана лікарем в повному обсязі. В клініці перебування сподобалось
Все добре, завжди звертаємося до цієї клініки. Персонал чемний та привітний. Ми задоволені.
Надали кваліфіковану консультацію. Задоволена візитом.
Дуже задоволена візитом, більше інформації конструктивної, і наскільки об'ємної не отримувала ніколи.
Кваліфікований лікар узіст Голі-Оглу Олександр Володимирович Доступно розʼяснює все пацієнту
В клініці дуже комфортно, вчасно мене прийняли та без затримок. Все було дуже гарно.
Лікар сподобалась професіонал своєї справи
В клініці комфортно. Лікар УЗД мені все пояснив, на всі питання відповів.
Візит пройшов швидко, добре та оперативно. Дуже все сподобалося у цій клініці.
Я зверталась в дану клініку на діагностику УЗД. Все пройшло чудово, діагностику виконали добре. Клініка дуже гарна, звертаюсь сюди вже не в перший раз. Дуже дякую.
Все сподобалось я вже там не перший раз в клініці часто буваю мені все подобається лікарі та класні відношення до людей
Прийом в медичному центрі при проведенні УЗД обстеження дуже задоволена. Лікар, який проводив обстеження дуже уважний та приємний.
Візит пройшов добре у цій клініці, було насправді дуже комфортно. Дійсно все дуже сподобалося. Дякую.
Я виконувала в цій клініці доплерографію судин. Дуже мені все сподобалось, чудова клініка, дуже гарні та приємні співробітники, чудові лікарі. Я максимально задоволена візитом, дякую.
Чудовий просто лікар, який проводив діагностику, дуже мені насправді сподобався. Також сама клініка чудова, візит пройшов максимально комфортно.
В клініці була на УЗД, мені все сподобалося. Лікар доступно все пояснила і думаю, що надалі у нас з лікарем буде співпраця. Клініка дуже гарна, всі привітні, всі гарні