Діагностичний центр
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

«Клініка вихідного дня» - сучасний, комплексно-оснащений і добре організований медичний центр, в якому представлені основні медичні напрямки - кардіологія, гінекологія, педіатрія, проктологія, гастроентерологія, ендокринологія і ін. В «Клініці вихідного дня» на бульварі Кольцова в Києві працює висококваліфікований медперсонал - лікарі мають першу / вищу категорії і багаторічну практику. У «Клініці вихідного дня» ведуть прийом також узкоспеціалізование лікарі з глибокими знаннями лікування специфічних захворювань, а також тут проводять високоточну УЗ-діагностику.

• пн - нд : 8:00 - 20:00

б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-л (3 поверх)

Святошинський, м.Житомирська м.Святошин

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Чудово пройшов візит, дякую.

Олександр, 07.07.26

Все добре, мені все сподобалося на візиті: прийом, лікар, що проводив діагностику, надання результатів обстежень.

Ірина, 06.07.26

Компетентний лікар який провів діагностику , дружня атмосфера .В клініці чисто все на вищому рівні. Дякую

Маргарита, 29.06.26

Все було добре, швидко, якісно,  зрозуміло

Наталія, 20.06.26

Все було чудово мені сподобалось на візиті

Леонід, 09.06.26

В клинику обращалась на УЗИ сосудов головы и шеи. Доктор очень внимательный к пациентам, все выслушал, внимательно сделал свою работу, не был безразличен. Доктор достаточно молодой, но нашел подход, умеет общаться с пациентами, все рассказал, не пугал, прием прошел спокойно

Наталія, 06.06.26

Все супер було у цій клініці, нам дуже все сподобалося.

Ольга, 02.06.26

Обстеження провели дуже добре, все було швидко, дуже задоволена візитом в клініку

Людмила, 29.05.26

В клініку зверталася на УЗД. Лікар дуже уважна, серйозно поставилася до проблеми, тим більше що у мене був не легкий випадок. Лікар вдумливо поставилась до проблеми, дала рекомендації. Лікаря і клініку рекомендую

Мирослава, 23.05.26

Лікар який провів діагностику дитині гарний сподобався. Все було добре

Анна, 15.05.26
Центри поблизу