Діагностичний центр
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

«Клініка вихідного дня» - сучасний, комплексно-оснащений і добре організований медичний центр, в якому представлені основні медичні напрямки - кардіологія, гінекологія, педіатрія, проктологія, гастроентерологія, ендокринологія і ін. В «Клініці вихідного дня» на бульварі Кольцова в Києві працює висококваліфікований медперсонал - лікарі мають першу / вищу категорії і багаторічну практику. У «Клініці вихідного дня» ведуть прийом також узкоспеціалізование лікарі з глибокими знаннями лікування специфічних захворювань, а також тут проводять високоточну УЗ-діагностику.

• пн - нд : 8:00 - 20:00

б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-л (3 поверх)

Святошинський, м.Житомирська м.Святошин

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Дуже уважний лікар на всі питання відповів. Персонал також сподобався все було добре

Оксана, 05.05.26

Все було добре на візиті

Олексій, 04.05.26

Чуйний персонал, кваліфіковані лікарі, візит в клініку пройшов добре

Аліна, 28.04.26

Зверталася в клініку на УЗД судин шиї та судин голови. Лікар дуже уважний, дуже професійний. Прийом дуже сподобався

Олена, 25.04.26

Все було дуже чудово на професійно на візиті. Все сподобалось

Олена, 21.04.26

Все гаразд було на візиті у клініку, вже не вперше відвідую. Нарікань в мене немає.

Сергій, 20.04.26

В клініку зверталася на УЗД судин нижніх кінцівок. Обстеження пройшло добре, персонал уважний, все розказали, дали рекомендації, запропонували одразу отримати консультацію у лікаря, я відвідала декілька спеціалістів, задоволена візитом

Юлія, 18.04.26

Все пройшло добре, дякую.

Кирил, 14.04.26

Все супер було у цій клініці, дякую.

Марія, 14.04.26

В клініці комфортна атмосфера, персонал на рецепції дуже привітні та ввічливі. УЗД було проведено якісно.

Тетяна, 10.04.26
Центри поблизу