Клініка VIVA на Нивках

• Паркінг,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Клініка ВІВА надає послуги для дорослих та дітей з 9 до 21. Прийом спеціалістів з усіх спеціальностей, функціональна діагностика, медичні маніпуляції, операційна, швидка допомога, травмпункт, перевезення хворих по Києву, за межами міста, по Україні. Широкий спектр послуг, зручне розташування та привітний персонал. ще

• Пн-Вс: 9:00-21:00

вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговського, 3). На карті

Святошинський , м.Нивки, м.Сирець, м.Почайна, м.Оболонь

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Клініка ВІВА надає послуги для дорослих та дітей з 9 до 21.

Послуги, які можна отримати у клініці:

ДІАГНОСТИКА:

• Дерматоскопія
  • Офтальмоскопія
  • Отоскопія
  • Кольпоскопія
  • Функціональна діагностика (ЕКГ, спірографія)
  • Лабораторна діагностика, експрес-тести

В клініку зверталась на обстеження електроенцефалографію. Лікар кваліфікований, хороший та привітний обслуговуючий персонал. Якщо буде потреба, в клініку буду звертатися і надалі

Тетяна, 04.08.2025

В клініці комфортно було, ставилися дуже відповідально. Я задоволений.

Олег, 31.07.2025

В клініку звертався на діагностику флюорографію, я прийшов на ресепшен, я дуже рад що клініка все дуже швидко зробила, як я хотів. Я супер задоволений пішов з клініки

Денис, 17.07.2025

Робив флюорографію. Все було швидко та легко. Заключення отримав за декілька хвилин. Лікар, рецепція — всі були дуже ввічливі та готові допомогти і відповісти на питання

Ярослав, 15.07.2025

Сподобалося що у цій клініці мені надали знижку на обстеження, як ветерану. Саме обстеження зробили доволі швидко і саме все те що і було потрібно. Все було нормально, буду рекомендувати цю клініку.

Павло, 11.07.2025
Дивитися всі відгуки
Центри поблизу

вул. Щекавицька, 36.

4.8

вул. Автозаводська, 99/4.

с. Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка).

вул. Вадима Гетьмана, 1 в.

вул. Лаврухіна, 6.

вул. 49-та Садова, 28.