Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

Клініка ВІВА надає послуги для дорослих та дітей з 9 до 21. Прийом спеціалістів з усіх спеціальностей, функціональна діагностика, медичні маніпуляції, операційна, швидка допомога, травмпункт, перевезення хворих по Києву, за межами міста, по Україні. Широкий спектр послуг, зручне розташування та привітний персонал.

• пн - нд : 9:00 - 21:00

вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговського, 3)

Святошинський, м.Нивки м.Сирець м.Почайна м.Оболонь

Записатись

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Звернулася до Сергія Михайловича з сильними і частими головними болями.Лікар сам зробив УЗД,провів уважно огляд,ознайомився з попередніми діагностиками та призначив цілу схему лікування.Дуже толковий і приєиний лікар.Дякую і рекомендую.

Ніна, 08.04.26

Швидко, зручно, якісно

Людмила, 25.03.26

Все хорошо було на візиті, мені все сподобалося.

Лілія, 28.02.26

В клініці все було добре, гарне ставлення, тепло, гарно, чисто

Микола, 27.02.26

Добре пройшов візит у даній клініці, дякую.

Тарас, 21.02.26

Все було супер!

Анастасія, 18.02.26

Візитом в клініку залишилася задоволена, зверталась на обстеження доплерографію судин голови та шиї. В клініці дуже ввічливий персонал, чисто, тепло, гарно, до мене була увага. Все було дуже добре, мені сподобалося

Людмила, 16.02.26

Загалом все було добре у клініці, але три рази вимикалося світло під час мого візиту, трішки було не комфортно.

Алла, 10.01.26

Все супер було на візиті в клініку

Анонім, 04.01.26

Дуже сподобалось на візиті. Лікар що проводив діагностику та персонал сподобались. Зауважень не має.

Лариса, 01.01.26
Центри поблизу