Отзывы о диагностическом центре Клиника выходного дня (Взрослое отделение)
- Парковка,
- Оплата карточкой,
- Пн-Вс: 8:00-20:00
б-р Николая Руденко (Кольцова), 14-л (3 этаж). На карте
Святошинский , м.Житомирская, м.Святошин
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Лікар дуже чуйна, ввічлива, розумна. Дуже гарно мені все пояснила, показала і дала пораду. Буду звертатись ще і рекомендувати друзям.
Не перший раз звертаюся в клініку до конкретного УЗД спеціаліста, тому що мені подобається підхід лікаря до своєї справи, я цілеспрямовано вибираю сам цього лікаря, роботою лікаря задоволена
Робила УЗД діагностику. Мені все максимально сподобалось і спеціаліст, і людяне ставлення співробітників. Дуже вдячна лікарці Ніні Іванівні (прізвище, на жаль, не пам'ятаю), вона чудовий спеціаліст, відповіла на всі мої питання.
Все було чудово! Дуже чудова клініка і хороший лікар діагностики. Дитина була спочатку дуже перелякана, лікар дуже спокійно і виважено працював з дитиною. Клініка чиста, хороше обладнання. Ми задоволені
Мені все сподобалось. Лікар УЗД-фахівець дуже уважний, все доступно пояснив.
Мені обслуговування подобається в цій клініці. Загалом візит пройшов дуже добре.
Загалом візит пройшов непогано, сподобався лікар який проводив діагностику. Але у клініці є два корпуси, прийшла спочатку в один, мені сказали це не тут. Довелося шукати куди йти, це було не дуже зручно.
В клініці мені все сподобалося. Лікар УЗД спеціаліст детально все пояснив, відповів на всі запитання, у мене ніяких питань не залишилось, тому я повністю задоволена. Клініка хороша, єдине, складно було знайти
Клініка дуже сподобалася. Візит чудово пройшов.
Візитом в клініку дуже задоволені, нас вчасно прийняли, провели обстеження, все пояснили, ми задоволені, дякуємо!
Клініка дуже мені подобається, часто користуюся медичними послугами саме цієї клініки. Мене тут абсолютно все влаштовує.
Виконувала УЗД діагностику в цій клініці. Мені все дуже сподобалось, дуже гарний лікар, допомогла мені, планую повторно до неї звертатись.
Все було доволі добре в цій клініці. Сама клініка дуже сподобалася.
В клініці все пройшло добре, діагностику провели як належить, дякую.
Еластографію печінки зробили професійно та якісно, дуже ввічливий персонал, показали куди пройти. Я задоволена
Задоволені проведенням діагностики, все влаштувало. дякуємо.
Візит пройшов супер! Й лікар, що проводив мені УЗД, обаяшечка! Людина чудова, підтримала, розрядила обстановку - тому, що я трохи нервувала, за певними обставинами. Так що візит пройшов просто чудово, красно дякую.
Хотіла бі дізнатися чи працює клініка офіційно, адже я оплатила переводом на карту, це дивно.
Клініка дуже сподобалася. Все пройшло просто чудово.
Приймають швидко по часу, хороші лікарі, й загалом гарний сервіс.
Клініка дуже сподобалася, все нормально було.
Клиника понравилась, все было хорошо, единственное замечание, плохо что в клинике нет генератора и нельзя было сделать распечатку заключения доктора, на это надо обратить внимание. Доктор УЗИ специалист очень хороший, прием понравился
В клініці все було добре, гарно зустріли, все розповіли, діагностику провели без зауважень
Все було добре, привітні лікарі, нам сподобався візит в клініку
Сподобалась лікарка, що робила мені УЗД, її ставлення та увага. Візитом залишилась задоволеною.