Відгуки про діагностичний центр Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Позняках

вул. Михайла Гришка 1. На карті

Дарницький , м.Позняки

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Клініка сподобалася. Візит нормально пройшов.

Олександр, 15.11.2024

Позитивне враження залишилося після відвідування даної клініки. Нам все дуже сподобалося, візит пройшов чудово.

Юлія, 13.11.2024

В клініці все було добре, ввічливий персонал, ми задоволені

Тарас, 02.11.2024

Все було дуже добре, вчасно, професійно, ніяких зауважень, я задоволена візитом

Олена, 23.10.2024

Нам клініка дуже сподобалася, все пройшло добре, комфортно та приємно.

Леся, 21.10.2024

Дуже приємна атмосфера у даній клініці, дівчата на рецепції молодці. Дуже привітні та уважні, гарно мене прийняли. Загалом клініка справила хороше враження, мені все дуже сподобалося.

Ірина, 07.10.2024

Мені дуже сподобався лікар, який робив діагностику. Дуже все було делікатно, добре, комфортно. Дуже оперативно працюють.

Аліна, 04.10.2024

Все комфортно, зручно ,швидко та оперативно. Все як хотілось, так і вийшло.

Яна, 01.10.2024

Все було привітно та кваліфіковано, УЗД серця зробили дуже добре. Моя дитина спортсмен, лікар діагностики розуміється на спортивних серцях, має велику практику, дуже привітне ставлення, нам прийом дуже сподобався, ми задоволені роботою лікаря. Лікарю дуже вдячні!

Ксенія, 30.09.2024

Клініка мені дуже сподобалася. Все доступно розповіли та гарно пояснили. У клініці всі дуже чемні та уважні, як медперсонал, так і лікарі.

Юлія, 26.09.2024

Провели діагностику добре , я задоволена обслуговуванням, дякую.

Олена, 25.09.2024

Діагностика була виконана якісно, все класно було. Клініка мені дуже сподобалася.

Олександр, 23.09.2024

Клініка хороша. Візит пройшов доволі нормально, діагностика була виконана швидко. Відбулося все вчасно без будь-яких затримок по часу. Дійсно все було класно, все зробили як треба.

Дарія, 14.09.2024

Сподобалась якість обслуговування, лікар що проводив мені УЗД, був професійним.

Лариса, 10.09.2024

Клініка дуже сподобалася, все було класно. Дійсно чудова клініка.

Ірина, 09.09.2024

Діагностику провели добре, я задоволений, дякую.

Віталій, 07.09.2024

Дуже гарна клініка, зручне розташування у цієї клініки, легко можна знайти та добратися. Чудове просто обслуговування у цій клініці, всі ввічливі та привітні.

Катерина, 03.09.2024

Сучасна клініка, відповідає стандартам надання первинної медичної допомоги. В регістратурі все оформлено добре, кваліфіковані працівники, візит в клініку сподобався

Михайло, 28.08.2024

Клініка нам дуже сподобалася. Все було доволі гарно та комфортно. Відбулося все вчасно, без будь-яких затримок по часу. Обстеження пройшло доволі оперативно та якісно. Загалом обслуговування у клініці нам дуже сподобалося.

Тетяна, 10.08.2024

В клініці працюють кваліфіковані лікарі, прийняли вчасно, навіть трохи раніше, після УЗД, гарно проконсультували. Усе пройшло на вищому рівні. Візитом я задоволений.

Євген, 05.08.2024

Сподобалось все - й обслуговування й персонал.

Анна, 26.07.2024

Усім задоволена - гарно зустріли, провели, швидко зробили ЕКГ, весь візит зайняв хвилин десять.

Інна, 17.07.2024

Усе зробили дуже добре, залишились без запитань.

Галина, 17.07.2024

Дуже сподобалася клініка. Все було чудово. Лікарі клініці уважні та професійні.  Дуже залишилися задоволені візитом у дану клініку, нас все влаштувало.

Анастасія, 08.07.2024

Загалом клініка дуже сподобалася, все було добре. Але хотілося б щоб у клініці лікарі були більш доброзичливі.

Марія, 18.06.2024