Отзывы о диагностическом центре Оксфорд Медикал (Oxford Medical) на Позняках
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Клініка сподобалася. Візит нормально пройшов.
Позитивне враження залишилося після відвідування даної клініки. Нам все дуже сподобалося, візит пройшов чудово.
В клініці все було добре, ввічливий персонал, ми задоволені
Все було дуже добре, вчасно, професійно, ніяких зауважень, я задоволена візитом
Нам клініка дуже сподобалася, все пройшло добре, комфортно та приємно.
Дуже приємна атмосфера у даній клініці, дівчата на рецепції молодці. Дуже привітні та уважні, гарно мене прийняли. Загалом клініка справила хороше враження, мені все дуже сподобалося.
Мені дуже сподобався лікар, який робив діагностику. Дуже все було делікатно, добре, комфортно. Дуже оперативно працюють.
Все комфортно, зручно ,швидко та оперативно. Все як хотілось, так і вийшло.
Все було привітно та кваліфіковано, УЗД серця зробили дуже добре. Моя дитина спортсмен, лікар діагностики розуміється на спортивних серцях, має велику практику, дуже привітне ставлення, нам прийом дуже сподобався, ми задоволені роботою лікаря. Лікарю дуже вдячні!
Клініка мені дуже сподобалася. Все доступно розповіли та гарно пояснили. У клініці всі дуже чемні та уважні, як медперсонал, так і лікарі.
Провели діагностику добре , я задоволена обслуговуванням, дякую.
Діагностика була виконана якісно, все класно було. Клініка мені дуже сподобалася.
Клініка хороша. Візит пройшов доволі нормально, діагностика була виконана швидко. Відбулося все вчасно без будь-яких затримок по часу. Дійсно все було класно, все зробили як треба.
Сподобалась якість обслуговування, лікар що проводив мені УЗД, був професійним.
Клініка дуже сподобалася, все було класно. Дійсно чудова клініка.
Діагностику провели добре, я задоволений, дякую.
Дуже гарна клініка, зручне розташування у цієї клініки, легко можна знайти та добратися. Чудове просто обслуговування у цій клініці, всі ввічливі та привітні.
Сучасна клініка, відповідає стандартам надання первинної медичної допомоги. В регістратурі все оформлено добре, кваліфіковані працівники, візит в клініку сподобався
Клініка нам дуже сподобалася. Все було доволі гарно та комфортно. Відбулося все вчасно, без будь-яких затримок по часу. Обстеження пройшло доволі оперативно та якісно. Загалом обслуговування у клініці нам дуже сподобалося.
В клініці працюють кваліфіковані лікарі, прийняли вчасно, навіть трохи раніше, після УЗД, гарно проконсультували. Усе пройшло на вищому рівні. Візитом я задоволений.
Сподобалось все - й обслуговування й персонал.
Усім задоволена - гарно зустріли, провели, швидко зробили ЕКГ, весь візит зайняв хвилин десять.
Усе зробили дуже добре, залишились без запитань.
Дуже сподобалася клініка. Все було чудово. Лікарі клініці уважні та професійні. Дуже залишилися задоволені візитом у дану клініку, нас все влаштувало.
Загалом клініка дуже сподобалася, все було добре. Але хотілося б щоб у клініці лікарі були більш доброзичливі.