Лікар Алерголог, Імунолог Свідро Олена Вікторівна на Doc.ua

Відгуки про Свідро Олена Вікторівна

Олена Вікторівна — головний імунолог-експерт м. Києва. Лікар імунолог і алерголог з багатим досвідом роботи, автор численних робіт і патентів. Спеціалізується на лікуванні таких хвороб як: алергічний контактний дерматит, алергії, анафілактичний шок, атопічний дерматит, бронхіальна астма, кропив'янка і поліноз.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 118 відгуків

Яна 27 Квітень 2026
Інна 23 Квітень 2026
Були на прийомі у лікаря алерголога імунолога Свідро Олена Вікторівна. Лікар неприємна! Давала відповіді на мої запитання зневажливо. Не рекомендую.
Тетяна 02 Квітень 2026
Тетяна 02 Квітень 2026
Візит пройшов дуже добре. Сподобалося, що лікар мені докладно пояснила про мою проблему, призначила аналізи.
Руслана 23 Березень 2026
Дуже мені все сподобалося на візиті, відповіді на всі запитання отримала.
Дарья 09 Березень 2026
Елена Викторовна - очень скрупулёзный и внимательный доктор. Я давно не встречала чтобы доктор так подробно все объяснял. Доктор уделила очень много времени, прием длился больше часа. Я очень довольна доктором
Устинія 26 Лютий 2026
У лікаря була на повторному прийомі. Я була вражена скільки часу мені приділила лікарка, консультація тривала дві години. Олена Вікторівна розказала все, щоб я зрозуміла щодо хвороби й щодо лікування. Моє лікування займе рік або і більше, лікар все розказала, я лікарю дуже вдячна. Лікар викликає довіру, видно, що лікар присвятила все своє життя, щоб стати таким чудовим професіоналом!
Леся 16 Лютий 2026
Лілія 22 Січень 2026
Я хворію вже не перший місяці, маю багато результатів аналізів і пройшла багато лікарів. На прийомі Олена Вікторівна проаналізувала всі обстеження, провела консультацію, деякі хвороби виключила, дала розуміння ситуації, пояснила що відбувається, пробуємо  далі лікування. Досвідчений лікар, приділила багато часу та пояснила. Прийом сподобався
Анастасія 19 Січень 2026
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11

Лікарі поблизу