Дуплексне сканування аорти і її гілок (доплерографія гілок дуги аорти) - це неінвазивний безболісний візуалізаційний тест, який дозволяє оцінити кровоток і стан артерій, що несуть кров до головного мозку, верхніх кінцівок та ін.
Лікар направляє пацієнта на дуплексне сканування гілок дуги аорти в разі потреби не тільки оцінки стану судин (з цим може впоратися звичайний апарат УЗД), а й перевірити сам кровотік. Іноді може знадобитися введення контрастної речовини, від чого буде залежати вартість дуплексного сканування (з контрастом - дорожче). Приводом для проходження доплерографії є:
Якщо під час обстеження патологій не виявлено, лікар надасть висновки практично відразу після процедури.
Нормою вважаються результати, якщо:
Патологічними вважаються результати, якщо:
Порада DOC.ua: за дві години до процедури відмовтеся від паління або нікотинових препаратів - це речовина провокує звуження судин і може спотворити отримані під час обстеження результати.
CMC med - медичний центр, що надає медичні послуги високої якості дорослим та дітям. Має в своєму розпорядженні прогресивну лабораторію, сучасне радіологічне обладнання, можливість проводити генетичні дослідження з проектування довголіття і попередження будь-яких захворювань.
вул. Солом'янська, 11а (Клініка знаходиться біля м. Вокзальна (5 хв їзди ) та м. Олімпійська 12 хв. їзди)
Солом'янський, м.Вокзальна м.Олімпійська
Тут є все, що потрібно для вашого здоров’я
Клініка ВІВА надає послуги для дорослих та дітей з 9 до 21. Прийом спеціалістів з усіх спеціальностей, функціональна діагностика, медичні маніпуляції, операційна, швидка допомога, травмпункт, перевезення хворих по Києву, за межами міста, по Україні. Широкий спектр послуг, зручне розташування та привітний персонал.
вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговського, 3)
Святошинський, м.Нивки м.Сирець м.Почайна м.Оболонь
Клініка ВІВА надає послуги для догослих та дітей з 9 до 21. Прийом спеціалістів з усіх спеціальностей, функціональна діагностика, медичні маніпуляції, операційна, швидка допомога, травмопункт, перевезення хворих по Києву, за межами міста, по Україні. Широкий спектр послуг, зручне розташування та привітний персонал.
с. Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
Київська область, м.Академмістечко м.Житомирська
МЦ «МЕДАНТА» - багатофункціональний медичний центр для всієї родини, що надає широкий спектр якісних медичних послуг та має дозвіл на оформлення лікарняних листів. Медичний центр надає широкий спектр медичних послуг: вакцинація, консультації, лабораторна діагностика, лазерне видалення судин, плазмоліфтинг, складання програм лікування, добове моніторування ЕКГ (холтер), ультразвукова діагностика, денний стаціонар.
вул. Самійла Кішки (колиш. Маршала Конєва), 5Д ЖК «Еврика»
Голосіївський, м.Іподром
Цінність нашого життя — у самому житті, яке неможливе без здоров’я!» Медичний центр «ДІВЕРО» – медичний заклад, який пропонує широкий спектр медичних послуг для дітей та дорослих, шляхом узагальнення практичного досвіду, що поєднує у собі традиційні медичні протоколи та сучасні прогресивні технології, готовий запропонувати своїм пацієнтам новий, цілісний, комплексний підхід, орієнтований на виявлення та усунення тих причин, які заважають пацієнтам вести повноцінне активне життя. У центрі нашої турботи пацієнт, його родина, здоров’я та довголіття. Наша місія не лише полегшити симптоми поточних захворювань, але й попередити хворобу, досягти оптимального стану здоров’я, який покращить якість життя пацієнта та членів його сім’ї.
просп. Берестейський, 67 (на перехресті вул. Олеся Бердника)
Святошинський, м.Нивки
Медичний центр Медхелсі - це діагностика та лікування захворювань більш ніж за 40 напрямками
пр-т. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 20
Оболонський, м.Мінська
Медичний центр "ГруальМед" - сучасний медичний заклад, що пропонує широкий спектр послуг для дорослих і дітей, зокрема дерматологічні, неврологічні, сімейні послуги та УЗД діагностику,подологію,естетичну медицину . Основні характеристики "ГруальМед": Професійний персонал: Досвідчена команда лікарів Сучасне обладнання: Останні медичні технології. Індивідуальний підхід: Персонал враховує індивідуальні потреби. Широкий спектр послуг: Дерматологія, неврологія, УЗД, кардіологія, ЕКГ тощо. Сімейний лікар: Дбаємо про здоров'я всієї родини. Конфіденційність: Збереження конфіденційності медичних даних. Місія "ГруальМед": Підтримка та вдосконалення здоров'я пацієнтів - наш пріоритет. Запрошуємо до нашого центру для найкращої медичної допомоги в вашому районі.
вул. Братиславська, 14 Б
Деснянський, м.Чернігівська м.Лісова
Doctor Sam – це багатопрофільна клініка з міжнародними стандартами якості медичних послуг і сервісом високого рівня. Напрямками роботи є амбулаторно-поліклінічний консультативний прийом лікарів, діагностика, супровід вагітності, денний стаціонар, профілактичні щеплення тощо
вул. Кільцева дорога, 1, ТРЦ «Respublika Park»
Голосіївський, м.Теремки
Спеціалізована клініка алергології та імунології AirDOC — це команда алергологів, імунологів, педіатрів, пульмонологів, гастроентерологів, дерматологів, об'єднана спільною метою. Наша мета - забезпечити пацієнтам нову якість життя, свободу від обмежень та алергії. Також надаються діагностичні послуги, лабораторні та інструментальні обстеження. Тут лікують алергію легко!
пр-т Володимира Івасюка, 4а. СЕРЕДА прийом лише ОНЛАЙН
Оболонський, м.Почайна м.Оболонь