«Healthy & Happy» — це широкопрофільний медичний центр, у якому надають допомогу дорослим і дітям. У центрі доступні консультативні прийоми кваліфікованих фахівців, діагностичні та лабораторні дослідження, можливість отримання візи, виїзд лікарів додому або в офіс до пацієнта
add_box Акушерство Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Косметологія ... ще
Лікувально-діагностичний центр «Healthy and Happy» на Саксаганського надає професійну медичну допомогу по більше 20 напрямків. У центрі є можливість планування і ведення вагітності. На базі центру кваліфіковані лікарі проводять хірургічні втручання
add_box Акушерство Гінекологія Неврологія Терапія УЗ-діагностика Хірургія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр Healthy&Happy на просп. Берестейскому – це багатопрофільний медичний центр для чоловіків та жінок. Ми надаємо тут медичні послуги, як первинної і гінекології, хірургії, неврології, лабораторнмедичної допомоги (терапевт), так і спеціалізовані медичні послуги з акушерстваої та інструментальної діагностики для дорослих.
Медичний центр «MyDerm» пропонує послуги висококваліфікованих дерматологів, дерматоонкологів, трихологів, подологів, дерматовенерологів, косметологів, гінекологів, репродуктологів та УЗД-фахівців. Клініка має у своєму розпорядженні передове обладнання європейського класу для діагностування, проведення терапії захворювань нігтів, шкірного покриву, волосся, а також технології комплексного догляду зі збереження молодості
add_box Алергологія Дерматологія Косметологія Трихологія УЗ-діагностика Флебологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр є лідером у діагностиці раку шкіри. MyDerm оснащений усім необхідним обладнанням експертного класу провідних світових виробників: обладнання для картування родимок FOTOFINDER Bodystudio (дозволяє скласти паспорт шкіри, провести якісну трихоскопію), дерматоскопи DermLite, Heine, апарат УЗД PHILLIPS HD 11, а також все необхідне оснащення у сфері дерматології, онкохірургії, флебології, пластичної хірургії.
Медичний центр є лідером у діагностиці раку шкіри. MyDerm обладнаний усією необхідною апаратурою експертного класу провідних світових виробників: обладнання для картування родимок FOTOFINDER Bodystudio (дозволяє скласти паспорт шкіри, провести якісну трихоскопію), дерматоскопи DermLite, Heine, а також все необхідне обладнання у сфері дерматології, що дає можливість лікарям поставити правильний діагноз
«Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно.
Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!»
Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!”
add_box Гематологія Гепатологія Гінекологія Дерматологія Імунологія Інфектологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!”
add_box Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Інфектологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!”
Ваша надійна стоматологія у Києві. Universum Dental — це справжній медичний всесвіт, що поєднує професіоналізм досвідчених фахівців, передові світові технології та ультрасучасне лікувальне та діагностичне обладнання. Але перше і головне, що приваблює наших пацієнтів — комфорт та безпека, які беруть початок у довірі до нас.
У приватному кабінеті офтальмолога Адамчук Лариси Олександрівни проводять лікування та попередню діагностику хронічних і гострих хвороб очей, які не потребують оперативного/хірургічного втручання. Також, у медичному закладі здійснюється підбір лінз будь-якого ступеня складності
Bogomolets Clinic є визнаним українським лідером з лікування новоутворень на шкірі, меланом, раків шкіри, гемангіом та судинних мальформацій, маючи сучасне діагностичне обладнання та унікальний багаторічний досвід дерматологів та онкодерматологів.
Bogomolets Clinic понад 20 років запроваджує передові досягнення лазерної дерматології та косметології в Україні. Медичний центр є першопрохідником у використанні дерматологічних лазерів у нашій країні.
За два десятиліття у клініці Bogomolets Clinic вилікувалися понад 500 000 пацієнтів із усіх регіонів України, близького зарубіжжя, Європи та США.
Клініка надає комплекс стоматологічних послуг за напрямками: імплантація, хірургія, терапія, ортодонтія, протезування, дитяча стоматологія, естетичне протезування і художня реставрація, гігієна зубів і відбілювання. Працює команда професіоналів своєї справи на обладнанні від головних компаній, провідних виробників стоматологічної техніки: Sirona, Castellini, Nobel, EMS, Planmeca, 3M
«YAREMA DENTAL» - надійна і престижна клініка, що надає широкий спектр стоматологічних послуг із застосуванням прогресивних і високотехнологічних методик. Спеціалізується на міждисциплінарному підході в лікуванні пацієнтів з суглобовими, м'язовими, неврологічними і ЛОР захворюваннями, вирішенні складних естетичних ситуацій
Наша команда, відданих своїй справі, психіатрів та КПТ-психотерапевтів провадить персоналізовану та чуйну допомогу пацієнтам. Кожний має унікальні потреби та переживання і ми формуємо індивідуальний план лікування для вирішення цих специфічних запитів враховуючи кращий міжнародний досвід і сучасні рекомендації.
Медичний центр «Ганімед» - це сучасний медичний центр для всієї родини. Провідними фахівцями центру є династія лікарів Вергуленко, які відомі своїм сумлінним підходом до роботи і прекрасними відгуками вдячних пацієнтів. Гордістю медичного центру є дерматологічне відділення.