УЗ-діагностичні клініки в Києві (270)

Дивитись УЗД-фахівців Києва
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Інтернаціональна багатопрофільна клініка
add_box Алергологія Андрологія Венерологія Гастроентерологія Гематологія Гепатологія ... ще
Клініка IMP (Інтернаціональна багатопрофільна клініка) надає своїм пацієнтам інноваційні медичні послуги відповідно до західного стандарту медичної допомоги, зокрема американських протоколів лікування. Особливістю клініки є те, що лікарі ведуть прийом англійською, іспанською, португальською, шведською, арабською, хінді, українською та російською мовами. Лікарі мають міжнародний рівень освіти (США, Європа) і досвід роботи за кордоном. Основні напрямки: сімейна медицина, педіатрія, гінекологія, хірургія, ендокринологія, ортопедія
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб - нд : 10:00 - 3:00
вул. Євгена Коновальця, 44на карті
Печерський м.Печерська
Клініка Medical Practice Dr.Danatsko
4відгуки
add_box Венерологія Гінекологія Дерматологія Косметологія Нейрохірургія Сексологія ... ще
Клиника Medical Practice Dr. Danatsko – это профессиональный сервис от квалифицированных специалистов, комплексный подход к диагностике, ориентированный на высокую точность поставленного диагноза, новейшие комплексные программы лечения с использованием европейских методов, передового оборудования.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
ул. Герцена, 17/25на карті
Шевченківський
Діагностичний центр «Неомедік»
4відгуки
add_box УЗ-діагностика ... ще
Диагностический центр «Неомедик» предоставляет качественно новые услуги ультразвуковой диагностики. Обследования проводятся на современном аппарате экспертного класса 2016 года выпуска Toshiba APLIO 400. Центр был основан в 2016 году. В нем работает три специалиста ультразвуковой диагностики в направлениях: диагностики шейного отдела, суставов, глаз, сердца, брюшной полости, молочных желез и малого таза. Обследование в центре «Неомедик» подразумевает эталонное качество изображения и наличие программ углубленных исследований.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 16:45 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Сагайдачного, дом 10/5 на карті
Подільський м.Контрактова площа
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Сімейна лабораторія здоров'я «ГенЛаб»
add_box Кардіологія Неврологія Оториноларингологія Ревматологія Терапія УЗ-діагностика ... ще
Сімейна лабораторія здоров'я «GenLab» - це центр нового покоління, в якому надають медичну допомогу висококваліфіковані лікарі. Для діагностичних та лабораторних досліджень використовується тільки якісне і сучасне обладнання
access_time_filled пн - сб : 7:00 - 20:00 access_time_filled нд : 9:00 - 20:00
ул. Драгоманова, 25на карті
Дарницький м.Позняки
Мережа медичних коворкінгів Kabimed
3відгуки
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Ендокринологія Кардіологія Лабораторна діагностика ... ще
Мережа медичних коворкінгів Kabimed - це новий формат сучасних медичних просторів, де незалежні лікарі різних спеціалізацій ведуть приватну практику. Ви приходите не в лікарню, а безпосередньо до свого лікаря, який знає вашу історію та веде прийом поруч з домом. Мережа медичних коворкінгів Kabimed розташовані в нових густонаселених житлових комплексах Києва, Ірпеня та Броварів.
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Оториноларингологія Педіатрія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Мережа медичних коворкінгів Kabimed - це новий формат сучасних медичних просторів, де незалежні лікарі різних спеціалізацій ведуть приватну практику. Ви приходите не в лікарню, а безпосередньо до свого лікаря, який знає вашу історію та веде прийом поруч з домом. Медичні коворкінги Kabimed розташовані в нових густонаселених житлових комплексах Києва, Ірпеня та Броварів.
вул. Дніпровська набережна, 18 Б, ЖК Seven (ст. м «Осокорки»)на карті
Дарницький м.Осокорки
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Саперне Поле, 5, офіс 214, ЖК «Бульвар фонтанів» (ст.м «Палац Україна»)на карті
Печерський м.Палац Україна
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Мережа медичних коворкінгів Kabimed – це новий формат сучасних медичних просторів, де незалежні лікарі різних спеціалізацій проводять приватну практику. Ви приходите не в лікарню, а безпосередньо до свого лікаря, який знає вашу історію і веде прийом поруч з будинком. Мережа медичних коворкінгів Kabimed розташована у нових густонаселених житлових комплексах Києва, Ірпеня та Броварів.
пр-т Перемоги, 67а, ЖК «Нивки Парк» (ст.м. «Нивки»)на карті
Святошинський м.Нивки
Моя сім'я, клініка сучасної гінекології та урології
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія Масаж ... ще
Моя сім'я, клініка сучасної гінекології та урології Гонзель Катерини Миколаївни, лікаря-гінеколога. Робота клініки заснована на європейських стандартах надання медичної допомоги населенню Києва, завдяки досвіду, отриманому більшістю лікарів центру під час навчання в європейських медичних центрах. Це служить, крім професіоналізму і багаторічного досвіду медичного персоналу, додатковою гарантією якості наданої медичної допомоги пацієнтам клініки.
access_time_filled пн - пт : 7:30 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 18:00
вул. Волоська, 50/38на карті
Подільський м.Контрактова площа м.Тараса Шевченка
Медичний центр Medical House
2відгуки
add_box Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Неврологія Ортопедія Оториноларингологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 8:00 - 17:00
вул.Родини Крістерів, 20на карті
Подільський м.Нивки
Медал плюс

Медал плюс

Медичний центр
1відгук
add_box Акушерство Гінекологія Репродуктологія Стоматологія УЗ-діагностика Урологія
Паркінг Wi-Fi зона
Багатопрофільна клініка для всієї сім'ї «Медал плюс» надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, лабораторне та інструментальне обстеження та інші послуги. У її стінах проводиться лікування захворювань жіночої та чоловічої сечостатевої системи, захворювань серця, ультразвукова діагностика, а також повний спектр стоматологічних послуг
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 13:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Декабристів, 6, офіс 163на карті
Дарницький м.Харківська
Столичний лікар, медичний центр
1відгук
add_box Дерматологія Косметологія Мануальна терапія Неврологія Терапія УЗ-діагностика
Багатопрофільна клініка для всієї родини, надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей та інші послуги.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Січових стрільців 52-А, корпус 2на карті
Шевченківський
Адепт Лелека

Адепт Лелека

Диагностичний центр
add_box УЗ-діагностика ... ще
Діагностичний центр «Адепт Лелека» був створений в 2000 році на базі центру Адепт. За цей період установу відвідали більш ніж 30 тисяч клієнтів, які потребують якісної діагностики свого здоров'я. Фахівці центру регулярно відвідують медичні інноваційні форуми, беруть участь в зарубіжних конференціях з променевих методів діагностики
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Льва Толстого 9-А на карті
Шевченківський м.Площа Українських Героїв