Психіатричні клініки в Києві (94)

Дивитись Психіатрів Києва
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Медичний центр "Доктор Сем" ("Doctor Sam")
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Doctor Sam – це багатопрофільна клініка з міжнародними стандартами якості медичних послуг і сервісом високого рівня. Напрямками роботи є амбулаторно-поліклінічний консультативний прийом лікарів, діагностика, супровід вагітності, денний стаціонар, профілактичні щеплення тощо
access_time_filled пн - пт : 7:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
вул. Кільцева дорога, 1, ТРЦ «Respublika Park»на карті
Голосіївський м.Теремки
Приватний кабінет лікаря Джулай Надії Миронівни
У приватному кабінеті лікаря Джулай Надії Миронівни надається сучасна медична допомога, яка спрямована на нормалізацію психічного здоров'я. У своїй роботі лікар використовує виключно дієві методики
add_box Психіатрія Психотерапія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Героїв Дніпра, 67а (клініка «Альтернатива»)на карті
Оболонський
Наркологічний центр AVA CLINIC
8відгуків
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Надаємо екстрену допомогу в м.Києві залежним від алкоголю та наркотиків, допомагаємо людям які потрапили у складну життєву ситуацію, позбутися від спектру залежностей супутніх психічних розладів, посттравматичного стресу, депресивного стану, панічних атак.
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. Будіндустрії, 5Ана карті
Голосіївський м.Видубичі
Наркологічна клініка «Пальміра»
4відгуки
Наркологічний центр «Пальміра» допомагає в боротьбі з алкогольною та наркотичною залежностями, вихід із запою, надає послуги кодування
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
провулок Задорожний, 5, корпус 2на карті
Голосіївський м.Голосіївська м.Деміївська м.Васильківська
МЦ Філософія Здоров’я
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр “Філософія Здоров’я” — сучасна мультипрофільна клініка у Києві! Ми пропонуємо широкий спектр медичних послуг для дорослих та дітей, забезпечуючи високий рівень догляду та комфорту для наших пацієнтів. Незалежно від вашої потреби, ви зможете знайти спеціаліста в області стоматології, гінекології, ультразвукової діагностики, педіатрії, неврології, отоларингології, проктології, кардіології, флебології, дерматології, косметології та інших.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Загорівська, 1Гна карті
Шевченківський м.Лук'янівська
Приватний кабінет лікаря Гуленко О.Р.
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
В приватному кабінеті веде прийом дитячий психіатр з 38 річним досвідом Гуленко Ольга Ремівна. Кабінет знаходиться на першому поверсі в приміщенні клініки. В часи прийому працює адміністратор. В холі є зона відпочинку з іграшками.
access_time_filled вт - сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Саксаганського 44-а оф.2на карті
Голосіївський м.Університет м.Палац Спорту м.Площа Українських Героїв
Приватний кабінет психолога Табачникова С.І.
Паркінг
Приватний кабінет психолога Табачникова С.І. - Надає психологічну допомогу кожному клієнту. Авторські методики психологічної корекції професора Табачник С.І. позбавлять алкогольної, тютюнової, ігрової, наркотичної та інших видів залежностей. Також у кабінеті надається психологічна допомога при невротичних та соматоформних розладах.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Олександра Кониського (Тургенєвська), 11на карті
Солом'янський м.Університет м.Золоті ворота
Медичний центр UNITY Clіnic
3відгуки
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Unity — це клініка, що поєднує сучасні технології, досвідчену команду та індивідуальний підхід. Ми створюємо гармонійний зв'язок між внутрішнім та зовнішнім здоров'ям, допомагаючи знайти баланс між фізичним самопочуттям, ментальним станом та природною красою. Ми підтримуємо людей у пошуку відповідей, відновленні впевненості в собі та побудові кращого майбутнього.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Костянтинівська, 75, офіс 309на карті
Подільський м.Тараса Шевченка
«МЕДИЧНА ЗІРКА», медичний центр
1відгук
Оплата карткою Wi-Fi зона
Компанія «Медична Зірка» – всеукраїнська мережа медичних закладів, що надає первинну медичну допомогу. У компанії працюють сімейні лікарі, терапевти та педіатри. Ми також надаємо вторинну медичну допомогу. Свою практику ведуть гінекологи, хірурги, спеціалісти з УЗД, неврологи, ортопеди-травматологи та інші спеціалісти. Медична Зірка співпрацює з НСЗУ за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій та безоплатно надає медичні послуги, пов’язані з первинною медичною допомогою, відповідно до постанови КМУ №1440 від 29 грудня 2021 року «Деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення».
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
просп. Володимира Івасюка, 49, прим. 1,2на карті
Оболонський м.Мінська м.Героїв Дніпра
Перший приватний кабінет психіатрії та психотерапії Dr. Zhyvago
Наша команда, відданих своїй справі, психіатрів та КПТ-психотерапевтів провадить персоналізовану та чуйну допомогу пацієнтам. Кожний має унікальні потреби та переживання і ми формуємо індивідуальний план лікування для вирішення цих специфічних запитів враховуючи кращий міжнародний досвід і сучасні рекомендації.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Герцена 17/25(Олексія Скоблі) вхід з дворуна карті
Шевченківський м.Дорогожичі м.Лук'янівська
chevron_left
3 4
Показати ще 10 Клінікиautorenew
5 6 7 8 9 10