Київ
Лікар Психіатр Заїка  Аліна  Володимирівна на Doc.ua

Відгуки про Заїка Аліна Володимирівна

Лікар Асоціації психіатрів України лікує з високою ефективністю: депресію, порушень сну, неконтрольовану агресію, дратівливість, панічні напади, страхи, стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, тяжка хвороба, розрив стосунків, втрата чи розлучення). нав'язливі дії та думки, безсоння, порушення поведінки, панічні розлади, головний біль різного генезу, психічні розлади, конфліктність, невпевненість у собі, синдром хронічної втоми, манія переслідування, жахи під час сну, неконтрольована агресія, апатія та млявість, зміна особистості, стан. Допомагає у вирішенні життєвих проблем.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 212 відгуків

Ангеліна 15 Березень 2025
Все було добре, жодних зауважень не маю, все сподобалося, дякую.
Юлія 15 Березень 2025
Нам дуже все сподобалося на візиті у цього лікаря.
Катерина 13 Березень 2025
Все мені сподобалася консультації, все супер, гарний підхід лікарки, я здаоволена. дякую.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Максим 13 Березень 2025
Я задоволений прийомом, лікарка уважно вислухала мене , надала потрібні рекомендації, все добре, дякую.
Вікторія 12 Березень 2025
Все пройшло добре, мені все сподобалось, консультація була дуже комфортною для мене. Аліна Володимирівна чудовий лікар, надала відповіді на всі мої питання. Дякую.
Віктор 11 Березень 2025
Аліна Володимирівна чудовий лікар.
Олена 08 Березень 2025
Дуже сподобався лікар, уважна, не навʼязлива, було дуже легко спілкуватися. Допомогла з вибором препаратів і ліків вдалі буду до неї звертатися якщо буде потреба
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Кароліна 27 Лютий 2025
Я обратился к Алине Владимировне с проблемами тревожности, и она оказала мне невероятную помощь. Ее методы и советы дали мне инструменты для преодоления страхов и повышения самооценки
Тетяна 25 Лютий 2025
Аліна Волордимирівна вислухала мою скаргу і потім зробила висновки, щоб призначити вірні антидепресанти, ставила чіткі питання. Я вийшла з кабінету і мені стало легко на душі після візиту.
Богдан 20 Лютий 2025
Довольно четко и точно все объяснила, не настаивала на дополнительных встречах, все было нормально.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу