Лікар Асоціації психіатрів України лікує з високою ефективністю: депресію, порушень сну, неконтрольовану агресію, дратівливість, панічні напади, страхи, стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, тяжка хвороба, розрив стосунків, втрата чи розлучення). нав'язливі дії та думки, безсоння, порушення поведінки, панічні розлади, головний біль різного генезу, психічні розлади, конфліктність, невпевненість у собі, синдром хронічної втоми, манія переслідування, жахи під час сну, неконтрольована агресія, апатія та млявість, зміна особистості, стан. Допомагає у вирішенні життєвих проблем.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 283 відгуки
Наталія 09 Вересень 2025
Олександра 05 Вересень 2025
Лікар дуже уважна, на прийомі була дуже приємна атмосфера, з лікарем було приємно розмовляти. Лікар наводила на питання, було легко вести діалог з лікарем, прийом сподобався
Олена 27 Серпень 2025
Лікар вислухала весь потік інформації, задала уточнюючі питання та надала рекомендації. Загалом я залишилась задоволена прийомом, єдине що під час запису я помилилась зі спеціалізацією.
Анонім 20 Серпень 2025
Хороший лікар
Сергій 19 Серпень 2025
З лікарем було досить комфортне спілкування, не було остраху щось розказати. Лікар комфортна людина, які дійсно хочеться розказати все, лікар уважно слухала, зробила правильний висновок, прийом сподобався
Тетяна 19 Серпень 2025
Аліна Володимирівна дуже приємна жінка, сподобалось, що ставила питання для уточнення ситуації, уважно вислухала мене, все розпитала про мій стан. Прийом пройшов чудово
Катерина 13 Серпень 2025
Візит в лікаря пройшов добре.
Марта 13 Серпень 2025
Сподобався підхід лікаря, простота в спілкуванні, професіоналізм.
Марина 12 Серпень 2025
Прийом сподобався. Лікар дуже лояльний, уважний, професіонал. Аліна Володимирівна дуже коректно ставила запитання, почали з лікарем лікування, будемо дивитись далі як все буде відбуватись. Через деякий час, планую звернутись до лікаря на наступний прийом