Лікар Психіатр Заїка  Аліна  Володимирівна на Doc.ua

Відгуки про Заїка Аліна Володимирівна

Лікар Асоціації психіатрів України лікує з високою ефективністю: депресію, порушень сну, неконтрольовану агресію, дратівливість, панічні напади, страхи, стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, тяжка хвороба, розрив стосунків, втрата чи розлучення). нав'язливі дії та думки, безсоння, порушення поведінки, панічні розлади, головний біль різного генезу, психічні розлади, конфліктність, невпевненість у собі, синдром хронічної втоми, манія переслідування, жахи під час сну, неконтрольована агресія, апатія та млявість, зміна особистості, стан. Допомагає у вирішенні життєвих проблем.
Рейтинг лікаря
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 401 відгук

Ірина 30 Квітень 2026
Все супер! Лікарка дуже мені допомогла, вирішила мої проблеми із безсонням та головним білем.
Микита 28 Квітень 2026
Доктор Заика очень ответственно подошла к вопросу и полностью разобрала мою проблему с тревожностью на фоне военных действий. Спасибо!
Максим 25 Квітень 2026
Из всех врачей, у которых я был, этот врач понравилась больше всего. После первой же консультации, моя депрессия отступила. При необходимости обращусь к ней повторно. Спасибо сервис doc.ua!
Анонімно 25 Квітень 2026
Мне всё понравилось на консультации. Врач хорошая в общении. Мне понравились рекомендации, та и вообще всё.
Софія 23 Квітень 2026
Лікарка Заїка А. В. допомогла мені виговоритися, заспокоїтися, дала поради про те, як боротися зі страхами. Зараз мені стало набагато легше сприймати проблеми.
Марія 22 Квітень 2026
Лікар допомогла, була дуже уважна
Олексій 22 Квітень 2026
Лікарка добре провела онлайн прийом. Все що я хотів, я отримав. Абсолютно на всі мої запити стосовно безсоння та ПТСР лікарка докладно відповіла, призначила лікування
Марія 18 Квітень 2026
Я обращалась с проблемой токсичных отношений. По истечении сеанса, мы обсудили план дальнейшей терапии и врач выписала мне лечение, которое мне помогает.
Богдан 16 Квітень 2026
Все пройшло комфортно, дякую.
Еліна 04 Квітень 2026
Я осталась под впечатлением от приема. У меня сейчас в жизни затяжной депрессивный эпизод, но после консультации я захотела двигаться дальше.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11

Лікарі поблизу