Лікар Асоціації психіатрів України лікує з високою ефективністю: депресію, порушень сну, неконтрольовану агресію, дратівливість, панічні напади, страхи, стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, тяжка хвороба, розрив стосунків, втрата чи розлучення). нав'язливі дії та думки, безсоння, порушення поведінки, панічні розлади, головний біль різного генезу, психічні розлади, конфліктність, невпевненість у собі, синдром хронічної втоми, манія переслідування, жахи під час сну, неконтрольована агресія, апатія та млявість, зміна особистості, стан. Допомагає у вирішенні життєвих проблем.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 268 відгуків
Микита 09 Липень 2025
Все дуже комфортно було на візиті. Дякую.
Направлено до клініки
Бабенко Данило 09 Липень 2025
При лечении депрессии, назначила 50мг ламотриджина. Но такая высокая доза сразу это опасно, потому что может быть синдром лекарственной гиперчувствительности. В инструкции написано начинать с 25мг и через 3-4 недели повышать до 50. В Европе вообще с 12.5,мг начинают, и медленно повышают до 50
Діана 02 Липень 2025
Анастасія 28 Червень 2025
Була на консультації в Аліни Володимирівни, дуже гарний спеціаліст. Візит пройшов дуже добре і комфортно, нарікань в мене ніяких немає. Дякую, я дуже задоволена консультацією.
Анастасія 26 Червень 2025
Все сподобалося, це був не перший досвід. Хороша консультація і поради на майбутнє, я задоволена
Віта 04 Червень 2025
Лікарка компетентна у своїй справі. Мені все дуже сподобалось і я дуже вдячна їй за допомогу.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Тетяна 03 Червень 2025
Все мені зрозуміло що робити далі мене добре вислухали надали поради мені все сподобалося
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Михайло 29 Травень 2025
Довго не наважувався звернутись до психіатра,але коли повністю пропав сон та апетит. Заїка Аліна Володимирівна змінила моє уявлення про психіатрів, та дійсно допомогла вийти з даному стану. Професіонал.
Констянтин 27 Травень 2025
Пані Аліна дуже уважна й доброзичлива. Вже після першої консультації стало легше дихати — ніби тягар спав з плечей.
Еліна 24 Травень 2025
Очень благодарна Алине Владимировне за помощь. Депрессия отступила, и я снова начала радоваться жизни.