Гінекологічні клініки в Києві (263)

Дивитись Гінекологів Києва
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Приватний кабінет Др.Омельчук медікал (Dr.Omelchuk medical)
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Амбулаторно-поліклінічна лікарська діяльність-приватна практика у сфері акушерства та гінекології, ультразвукової діагностики, лабораторної діагностики, педіатрії, вакцинації.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 18:00
вул. Академіка Єфремова, 11на карті
Святошинський м.Академмістечко
Моя Клініка

Моя Клініка

2276відгуків
«Моя Клініка» - це сучасний багатопрофільний лікувально-діагностичний центр. Серед медичних установ в сфері приватної медицини м. Києва, центр є поліклінічним комплексом, який надає медичну допомогу в наступних напрямках: акушерство, венерологія, гінекологія, дерматологія, урологія, отоларингологія, кардіологія, терапія, гастроентерологія, ендокринологія, дієтологія, стоматологія та ін.
add_box Акушерство Венерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
«Моя Клініка на Осокорках» - сучасний широкопрофільний лікувально-діагностичний центр, який спеціалізується на наданні поліклінічних послуг за напрямками: акушерство, венерологія, дерматологія, гінекологія, урологія, отоларингологія та ін.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 14:00
вул. Княжий Затон, 21на карті
Дарницький м.Осокорки
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Акушерство Андрологія Венерологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
ПоліКлініка на Привокзальній (Моя клініка) - це багатопрофільний лікувально-діагностичний центр, пацієнти якого можуть отримати спеціалізовану поліклінічну допомогу за багатьма напрямками, серед яких урологія, гінекологія, педіатрія, дерматологія, терапія, хірургія та ін.
access_time_filled пн - пт : 7:30 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 14:00
вул. Привокзальна, 14на карті
Дарницький
add_box Гінекологія Педіатрія Пластична хірургія Проктологія Хірургія ... ще
«Моя клініка» - медичний центр для всієї родини, в якому ведуть прийом кваліфіковані лікарі різних спеціальностей - гінекологи, педіатри, хірурги та ін. Разом з рекомендаціями профільних фахівців тут можна отримати термінову гінекологічну допомогу, пройти комплексне обстеження організму. У клініці працює хірургічне відділення, де проводяться амбулаторні операції та ендоскопічні втручання
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. Героїв Сталінграда, 20на карті
Оболонський м.Мінська
Інновація Лайф, поліклініка на Оболоні
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Спробувавши якісне медичне обслуговування - його не хочеться змінювати. Поліклініка Інновація LIFE - це фахівці, які віддають свій досвід і потенціал на благо здоров'я і якості життя своїх пацієнтів. Інновація LIFE йде в ногу з часом, щоб надавати першокласні послуги за сучасними стандартами і в комфортних умовах. Якісна медична допомога тепер в поліклініці Інновація LIFE на Оболоні
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:30 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Кондратюка, 2-ана карті
Оболонський м.Мінська
Клініка сучасної гінекології
«Клиника современной гинекологии» предоставляет полный перечень услуг по гинекологии и акушерству. Клиника предлагает профессиональную помощь в сохранении, поддержании женского здоровья, эффективном лечении бесплодия, программы ведения беременности.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
Вул. Єлизавети Чавдар, 13на карті
Дарницький м.Осокорки
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Valikhnovski MD (клініка лікаря Валіхновського)
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр Valikhnovski MD заснований в 1998 році. За роки роботи (більше 7000 успішних операцій) клініка заслужила репутацію компанії, яка відповідає світовим стандартам якості і професіоналізму. Важливою особливістю Valikhnovsni MD (клініка доктора Валіхновського) є колосальний досвід в області загальної, невідкладної, пластичної, реконструктивної, щелепно-лицьової хірургії, травматології та нейрохірургії. Засновник клініки Ростислав Валіхновський - фахівець екстра-класу, заслужений лікар України, віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних і реконструктивних хірургів. Він особисто проводить найбільш складні операції.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
вул. Протасів Яр, 23на карті
Солом'янський
Уніклініка

Уніклініка

196відгуків
Паркінг Wi-Fi зона
UniКлініка (Уніклініка) - багатопрофільний медичний центр, що займається профілактикою і лікуванням захворювань в акушерстві, гінекології, урології, андрології та сексопатології, а також спеціалізується на розвитку медицини і генетики плоду. У його стінах зібрані кращі фахівці, для яких головним принципом роботи є пошук індивідуального підходу до кожного пацієнта, а також впровадження нових технологій і обладнання в практику для найбільш ефективного лікування різних захворювань.
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:30 access_time_filled нд : вихідний
вул. Героїв Сталінграда, 4 корпус 4на карті
Оболонський м.Оболонь
Тельбін-Мед

Тельбін-Мед

146відгуків
Медичний центр «Тельбін-Мед» працює з 2005 року і до моменту його відкриття колектив співробітників накопичив великий досвід в державних медичних установах. Лікарі центру на сьогоднішній день поєднують консультативно-лікувальну роботу з практикою в провідних клінічних закладах Києва. Дана клініка призначена для людей, яким важливо в першу чергу увагу лікарів і їх високий професіоналізм.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
пр. Павла Тичини, 22на карті
Дніпровський м.Лівобережна
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Сан Медікел клінік (San Medical Clinic)
131відгук
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
"Сан Медікел клінік" - це новий медичний центр, орієнтований на збереження і підтримання чоловічого і жіночого здоров'я з найкращим співвідношенням ціна послуги і її якість. За допомогою сучасної медичної апаратури, якою оснащений центр, будь-який пацієнт може абсолютно просто пройти необхідну діагностику та отримати первинну консультацію за найнижчими цінами і за один день.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пл. Святошинська, 1на карті
Святошинський м.Житомирська м.Святошин
Porcelain-Esthetics (Порцелян-Естетікс)
121відгук
Оплата карткою
Українсько-швейцарська естетична клініка «Porcelain-Esthetics» - багатопрофільний медико-естетичний центр, який надає комплекс медичних, лікувальних, відновлювальних і естетичних послуг. Особливістю клініки є воєдино зібрані послуги, яких потребує сучасна людина, встигає стежити за своїм здоров'ям і завжди мати чудовий вигляд.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Отто Шмідта, 26 бна карті
Шевченківський м.Лук'янівська
МайДок

МайДок

Клініка
120відгуків
Багатопрофільний медичний центр MyDoc для дорослих та дітей надає послуги кваліфікованих вузьких спеціалістів, лабораторну діагностику, інструментальні методи обстеження та лікування
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. О. Мішуги, 3вна карті
Дарницький м.Позняки