Психологічні клініки в Дніпрі (37)

Дивитись Психологів Дніпра

access_time_filled пн - сб : 10:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Чкалова, 44/408на карті
Новокодацький
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
«Молодій», територія краси і здоров'я
add_box Дієтологія Косметологія Масаж Психологія Психотерапія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
«Молоді», центр відновлення краси і здоров'я - це велнес-центр, де проводиться робота фахівців за такими напрямками, як естетика тіла, косметологія, масаж, spa-програми, дієтологія, апаратна корекція фігури і психологія. В його стінах пацієнтам повертається молодість, краса, здоров'я, стрункість і енергія, що робить їх набагато щасливіше і успішніше!
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 20:00
Запоріжське шосе, 62на карті
Приватна психологічна практика Уляни Александренко
add_box Психологія Психотерапія ... ще
У приватному кабінеті приймає психолог Уляна Юріївна, яка надає немедикаментозну психотерапевтичну і психологічну допомогу і підтримку при депресіях, неврозах, дисбалансі психологічного стану. Спеціаліст допомагає вирішити складні життєві і конфліктні ситуації.
access_time_filled пн - сб : 11:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Кірова 82 гна карті
Приватний кабінет психолога Надії Шевченко
Паркінг Wi-Fi зона
У приватному кабінеті кваліфіковану допомогу надає Надія Шевченко, психолог, консультант з міжнародних відносин, гештальт-психотерапевт, фахівець із залежностей, психосоматики, сімейних взаємин, бізнес-тренер. Спеціаліст надає індивідуальні консультації, консультування сімейних пар, тренінги для підприємств, організацій.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 20:00
вул. Святослава Хороброго, 35на карті
Центральний
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психолога-консультанта Тітенко Т.Г.
add_box Психологія ... ще
Приватний кабінет Тітенко Т.Г. надає допомогу досвідченого психолога-консультанта у вигляді індивідуальних програм короткострокової або довгострокової терапії, кваліфіковані індивідуальні консультації, орієнтовані на проблему пацієнта, психологічні тренінги для груп. В рамках лікування застосовуються ефективні техніки світової психотерапії, навчальні методики самодопомоги.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 21:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Святослава Хороброго, 44на карті
Центральний
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватна психотерапевтична практика (Дніпро)
Паркінг Дитяча кімната Wi-Fi зона
У приватному психотерапевтичному кабінеті Буцовської практикується проведення семінарів та психотерапевтичних груп. Спеціалізація: робота із жінками, підлітками, сімейними парами.
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Чичеріна, 21, офіс 513на карті
Центральний м.Вокзальна
Приватний кабінет психолога Ольги Полях
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Приватний кабінет психолога Ольги Полях — це установа, у якій надають професійну медичну допомогу. У кабінеті веде прийом кваліфікований фахівець. У лікуванні психологічних проблем та хвороб використовує сучасні методики лікування. Ведеться прийом для дорослих, дітей та сімейних пар
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Старокозацька, 34А, оф. 6на карті