Лікар спеціалізується на наданні медичної допомоги за профілем психіатрії, психотерапії. Психолог, психіатр, психотерапевт, арт-терапевт веде прийом дорослих і юних пацієнтів, які потребують лікування неврозів, депресій, шизофренії, енурезу, дистрес-синдромів і т. д.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 404 відгуки
Єгор 30 Липень 2025
Я закрита людина, мені складно зразу відкритися незнайомій людині. З цим лікарем у мене все це вийшло, насправді Ольга Іванівна дуже добра людина, вона мені сильно допомогла і допомагає навіть і після нашого візиту. Пише і цікавиться всім, дійсно лікар дуже добра та професійна людина.
Надія 18 Липень 2025
Консультація пройшла доволі добре. Лікар була максимально ввічлива. Сподобалося, що лікар зразу бачить у чому полягає проблема і старається туди спрямувати усю свою увагу.
Павло 16 Липень 2025
Все пройшло добре, дякую.
Даріус 16 Липень 2025
Дуже сподобалось що лікаря ставила багато питань стосовно стану дитини і як лікувалися раніше. Все було дуже конкретно, розширена консультація, це допомогло вирішити основну проблему. Прийом сподобався
Михайло 15 Липень 2025
Єва 08 Липень 2025
Нам все дуже сподобалось, плануємо повторно звертатись до лікаря.
Микита 03 Липень 2025
Лікар доволі приємна людина, хороша та привітна. Дійсно непоганий спеціаліст, який добре знає свою справу. Лікар чудово допомогла розібратися у моїй проблемі.
Євгенія 03 Липень 2025
Все було добре
Ірина 27 Червень 2025
Ігор 26 Червень 2025
Мені дуже сподобався лікар, спеціаліст своєї справи, відповіла на всі запитання дуже чітко, спеціаліст вищої категорії, візитом до лікаря залишився дуже задоволений