Лікар спеціалізується на наданні медичної допомоги за профілем психіатрії, психотерапії. Психолог, психіатр, психотерапевт, арт-терапевт веде прийом дорослих і юних пацієнтів, які потребують лікування неврозів, депресій, шизофренії, енурезу, дистрес-синдромів і т. д.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 379 відгуків
Анастасія 22 Жовтень 2024
Лікар мені дуже сподобався. Візит пройшов у доволі комфортній атмосфері.
Вероніка 18 Вересень 2024
Лікар дуже сподобався, досить приємно поспілкувалися з цим лікарем. Лікар визначила у чому саме полягає моя проблема.
Анна 12 Вересень 2024
Таїсія 26 Серпень 2024
Лікар приємна людина, на всі запитання, що я задавала, відповіла. Лікар призначила курс лікування, залишила контакти для звʼязку, залишилися дуже гарні враження, я задоволена візитом до лікаря
Єлизавета 14 Серпень 2024
Сподобався контакт лікаря, вона дуже привертає до себе.
Направлено до клініки
Мілана 06 Серпень 2024
Абсолютно некомпетентний лікар. Був запит щодо панічних атак у дитини 10 років, ні слова про це і як допомогти. Задавала багато питань мабуть щоб заповнити годину, іноді сама замовчувала, коли розуміла що каже щось зовсім неправильно. Я не знаю як з дорослими, але дітей точно не ведіть сюди. Я б і за дорослий сеанс дуже подумала. Свідомий лікар би спочатку добре подумав може він допомогти чи ні, а цей просто вийшов на роботу
Христина 06 Серпень 2024
Все відмінно, гагрна лікарка, я дуже задоволена, дякую!
Юлія 19 Липень 2024
Все добре було, задоволена, дякую.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Анастасія 24 Червень 2024
Лікар дуже нам сподобався. Візит пройшов дуже добре.
Світлана 17 Червень 2024
Лікар приємна, комунікабельна, професійна, прийом сподобався