Лікар Психіатр, Психолог, Психотерапевт Голікова Ольга Іванівна на Doc.ua

Відгуки про Голікова Ольга Іванівна

Консультація від2000 грн
Лікар спеціалізується на наданні медичної допомоги за профілем психіатрії, психотерапії. Психолог, психіатр, психотерапевт, арт-терапевт веде прийом дорослих і юних пацієнтів, які потребують лікування неврозів, депресій, шизофренії, енурезу, дистрес-синдромів і т. д.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 439 відгуків

Вадим 07 Вересень 2026
Чудовий лікар, онлайн консультація сподобалася, гарне спілкування, все було дуже професійно
Юлія 24 Серпень 2026
Вже вдруге звертаємося за консультацією саме до цього лікаря, нам дуже все подобається. Дякую.
Євгеній 18 Серпень 2026
Анастасія 14 Серпень 2026
Все пройшло добре.
Аліса 30 Липень 2026
Наталья 28 Липень 2026
К Ольге Ивановне я обращалась не первый раз, консультировалась и раньше. Доктор очень доброжелательная, на все вопросы ответила, даже больше чем я ожидала. Доктором я очень довольна
Вікторія 08 Липень 2026
Дуже задоволена консультацією! Ольга Іванівна — надзвичайно компетентний, уважний і професійний спеціаліст. З першої зустрічі створює атмосферу довіри та спокою, уважно вислуховує й допомагає побачити справжні причини проблем. Після консультації залишилися лише позитивні враження. Обов’язково звертатимуся ще. Щиро рекомендую!
Олександр 02 Липень 2026
Юлія 24 Червень 2026
Анастасія 11 Травень 2026
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11