Київ
Медичний центр «Медична Допомога»

Відгуки про мережу клінік Медичний центр «Медична Допомога»

Медичний центр
1313відгуків
add_box Акушерство Венерологія Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія ... ще
Багатопрофільний медичний центр в Дніпровському районі Києва. Основним напрямком клініки є «Хірургія одного дня» - малоінвазивні операції, що дозволяють пацієнтові повернутися до його звичайного життя вже через кілька годин після хірургічного втручання, а також Акушерство і Гінекологія - лікування різних захворювань жіночої статевої сфери консервативним і хірургічним шляхом, ведення вагітності.
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:30 - 19:00 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
пр-т Миру, 19/18на карті
Дніпровський м.Дарниця
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10на карті
Дніпровський м.Лівобережна
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
177 відгуків
Анна 10 Грудень 2024
Нам все дуже сподобалося в даній клініці.
Юлія 25 Листопад 2024
Дуже сподобалася клініка, все було просто чудово.
Анна 09 Листопад 2024
Дуже змішанні враження. З одного боку здалося, що лікар, Муратова Наргіза Равшанівна, професійна, але якось швидко все перевірила, зробила висновки, порадила постачальника ліків та призначила гормони, але не розпитала багато деталей.
Людмила 06 Листопад 2024
Все було дуже добре. Але було б добре, щоб на вході в клініку була позначка, що двері дуже важко відчиняються.
Сергій 05 Листопад 2024
 Мене все влаштувало, дуже швидко та оперативно мене обслужили. Лікар, Кундиш Яна Валеріївна, все, що мене цікавило, лікар зрозуміло пояснила, все перевірила, зауваження відсутні
Данііл 18 Жовтень 2024
Хороша клініка, ніяких зауважень, якщо буде необхідно, буду звертатися ще
Назар 11 Вересень 2024
В клініці все було добре, мене все влаштувало, дякую.
Валентина 16 Серпень 2024
У клініці все дуже сподобалося. Візит пройшов чудово. Дякую.
Олександр 10 Серпень 2024
Клініка дуже сподобалася. Візит пройшов прекрасно,  питань ніяких немає до цієї клініки. Комфорт, затишок, професійність лікарів, все було на найвищому рівні.
Сергій 08 Серпень 2024
Хороша клініка, дуже все сподобалося в цій клініці. Було доволі зручно та гарно.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right