Медичний центр "Медична Допомога" м. Лівобережна - клініка, що спеціалізується на хірургічних втручаннях, гінекологічних, ЛОР операціях , ультразвуковій діагностиці та лабораторних аналізах. Ми маємо повноцінну операційну з сучасним обладнанням та стаціонаром, палати оснащені усім необхідним для комфортного перебування наших пацієнтів, цілодобовий медичний нагляд після операцій. Профіль нашої клініки спрямований на медичні операції, і наша команда професіоналів готова надати вам найкращий медичний догляд.
Дуже змішанні враження. З одного боку здалося, що лікар, Муратова Наргіза Равшанівна, професійна, але якось швидко все перевірила, зробила висновки, порадила постачальника ліків та призначила гормони, але не розпитала багато деталей.
Людмила 06 Листопад 2024
Все було дуже добре. Але було б добре, щоб на вході в клініку була позначка, що двері дуже важко відчиняються.
Назар 11 Вересень 2024
В клініці все було добре, мене все влаштувало, дякую.
Олександр 10 Серпень 2024
Клініка дуже сподобалася. Візит пройшов прекрасно, питань ніяких немає до цієї клініки. Комфорт, затишок, професійність лікарів, все було на найвищому рівні.
Яна 10 Липень 2024
Дятлов Павло Борисович - дійсно хороший лікар, дуже нам сподобався цей лікар. Виписав чудове лікування, надав всі необхідні рекомендації. Видно що лікар дуже добра людина. Дуже залишилися задоволені візитом. Клініка нам теж дуже сподобалася.