Лікар спеціалізується на гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, забір мазків, лікування захворювань гінекологічного профілю, ведення вагітності, планування сім’ї. Консультує з питань контрацепції.
До лікаря звертаються вагітні, жінки, які планують вагітність, пацієнтки з патологією шийки матки, запальними та інфекційними захворюваннями жіночих статевих органів.
Лікар ультразвукової діагностики, акушер-гінеколог, лікує загрози викидня та передчасних пологів, генітальні інфекції, що передаються статевим шляхом, супутні патології під час вагітності.
Ірина Ярославівна лікар акушер-гінеколог. Являється кваліфікованим спеціалістом в акушерстві та гінекології. Володіє методом ультразвукової діагностики. Сфера діяльності лікаря лікування жіночої статевої системи, усі види жіночої неплідності. Постійно покращує свої теоретичні знання та практичні навички в інтересах пацієнтів.
Вічковська Ірина Ярославівна є кваліфікованим спеціалістом в акушерстві та гінекології. Володіє методом ультразвукової діагностики. Сфера діяльності лікаря лікування жіночої статевої системи, усі види жіночої неплідності. Постійно покращує свої теоретичні знання та практичні навички в інтересах пацієнтів.